En abrovinch

En abrovinch =) fast som vi tänkt från början =) innan sjuka barn som blev friska barn!

Nu har den store gossen gått hem till sin mamma för en vecka hos dem. Skadade nog inte med lite frisk luft för den mannen =) Så fort han fick tillbaka krafterna fastnade han i datorn värld till låångt fram på småtimmarna. Han va ganska trötter i morses kan man säga... Tonåringar e sort för sig själva... E inte alltid så lätt att förstå sig på dem heller... Ber man om något, smått eller sort, fel eller inte fel tonfall så exploderar det =/ Morr!! Det kan vara svårt att förstå att man inte kan ha på tv:n på hög volym, snacka i skype och spela dataspel samtidigt kl 23... med två små sovandes barn i rummet jämte! Samtidigt som dessa missöden så har veckan vart mycket bra, trotts hans förskylning! Man kan mysa tillsammasn med oss vuxna oxå, så länge ingen vet eller ser =) Då passar man på, får lite massage och snacka om allt ♥ Underbara unge!

Planen var att vi skulle äta kallops till middag... Eller egentligen skulle vi hem till mamma & pappa för att äta tacos =) Pappa har lääängtat lääänge =) Men nu när barnen vart sjuka så vågade vi inte bestämma. Men nu verkar de ganska fit for fight!! Lovis slocknade i pappas famn i soffan till Lady & Lufsen (pappan slocknade med =)
Ellioth sitter i sitt hörn under filten och viler sig =0) Och tittar på filmen såklart! Mamman e nyduschad och klar för kvällens event hos mamma & pappa! Blev precis som jag tänkt mig! Det e ju trotts allt trettondag jul =) Då åker lite juliga kläder på och mys för hela slanten hos mamma ♥

"Med andra ord" åker med i påsen så kanske det blir lite spelande =) Välling och nattstassen för kidsen! Känns perfekt!

Det har inte hänt många knop i dag men det har vart såå skönt! Slappat och njutit av vår lediga dag! Tänk det e två dagar kvar som e lediga och fullt njutningsbara!! Sen börjar allvaret igen och det ser jag fram mot =)

Ha en underbar kväll på er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0