Skolavslutning!

Oj oj oj va trötter jag e då! Det var segt att dra sig upp ur sängen idag!Det blev sent igår, va hemma halv 1!! Inte planerat alls men det blev roligt! En mycket trevlig pizzadejt på Stantons med mina gamla klassisar =) Va jag saknar den tiden och snacket och gänget!! Att man inte försöker träffas lite oftare, det behöver ju inte vara mer märkvärdigt är pizza!! Och ja för den nyfikne så blev det pizza för den här frun med.... En glass på stan med som jag avverkade under tre timmars promenad på stan och nattvandrade på skolavslutningen för att se till våra ungdommar!

Träffade Sofe när vi satt på torget & åt glass och när de andra tjejerna skulle hem så fastnade jag liksom kvar... En mycket lyckad kväll måste jag säga!!

Inte konstigt att jag inte orkade dra mig upp klockan 6 när mina underbara troll vaknade!! Tur att mamman fick dem att somna om i mammans säng ♥ Mycket mys!! Sen traskade de upp vid 8 men jag låg banne mig kvar och drog mig ända till halv 9 =) Kollade fb i mobilen och låg & lyssnade på trollen när de kollade på banrkanalen, lekte och kom in och tankade mamma varannan minut =)

Nu har vi tuggat i oss lite frukost och jag är inne på andra koppen kaffe! Håller alla tummar & tår för att det ska hjälpa till att pigga upp mig! Tvättmaskinen går och städandet e snart i full gång, hoppas  jag!! Planerar för en promenad med doggen, lunch hemma med de små för att i eftermiddag ta oss in till city! Där blir det handling, paketletande och klippning! Hur härlig fredag som helst!! Hoppas på grillning ikväll med mina finaste!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0