Toppen helg!

Känns att det är söndag idag och man är lite slapper... Njuter av att vara tillsammans med familjen och att ha den store Nissen hemma ♥ Just nu är Roger och Alvin ute & leker med moppen och ser om det kan vara något för honom! Oj man börjar fatta att tiden bara rusat iväg och att han liksom har blivit jätte stor!! Snart e det moppedax och båda två blir som barn på julafton =) Precis som det ska vara!

Ellioth åkte med pappa igår =) Han vågade och han var mäkta stolt över sig själv!!



Ellioth fick låna Pias hjälm =) Det blev en stoor hjälp att balansera på den lille kroppen!! Nästan som en söt svamp...
Lite läskigt var det nog men ganska spännande med =)



Här kör de iväg...




Lovis ville minsann inte åka och tyckte det var tryggare i Pias knä. Fullt upptagna med att lära sig en fingerlek...




Här & nu!!


Det blev grillat igår med =) Hamburgare & pommes, det var inte fel alls! Grannen Pia var inne hela kvällen, supertrevligt! Hon är såå himla enkel, äälskar ungarna och det är ganska ömsesidigt =)) Känns som om det kan bli en mycket trevlig sommar det här =)

Idag har vi vart & spanat in Janices & Christoffers lägenhet, mumsat på glass & myst i soffan! De har verkligen fåttt det supermysigt & roligt att vi allaesammans var hemma med =) Tack för idag gumman ♥ Lovis travade på hela vägen dit och nästan hela vägen hem =) Hon är inte spången på att gå den inte... Starka beningar =)

Idag blir det spenat & fisk =) Mums det var banne mig inte igår & lycka att Alvin e hemma med för han & jag älskar spenat!! Annars blir jag ju så ensam om det! Hoppas på en bra 9-film ikväll & lite mys i soffan med mitt ♥ Längtar mer än någonsin efter semestern, bara 4 dagar kvar och sen e jag LEDIG!!!! Känns såå skönt att bara få vara med mina troll, inga tider direkt och man kan bara njuta av att vara lediga & ta dagen som den kommer! Känns att barnen e mättade oxå och att de verkligen behöver en längre tids ledighet! Visst vi har vart hemma mellan varnen och vart sjuka men det e verkligen INTE samma sak! Man orkar inget göra och man KAN inte göra något =(

Gårdagen spenderade vi hemma, städade lite, tog dagen som den kom och idag går tvättmasiken varm! Kunde verkligen behövas... Jag har gått med stavarna båda dagarna och tycker fortfarande det är lika underbart! Älskar att få upp flåset och det känns i hela kroppen att man faktiskt tränar =) Me lika a lot!! Maten har fungerat mycket bra denna veckan och vist har jag ätit i helgen men det är så jag vill att det ska vara, att man skiljer på vardag & helg! Det känns faktikst väldigt bra! Håller alla tummar & tår för att jag ska klara av att leva just så här =) Huvudsaken är att jag mår bra!!

Klippte mig i fredags och det känns med skönt! Allt det gamla e borta och nu e det bara friskt hår! Kort blev det, bara för att det var så mycket som var slitet... Veronica tyckte dock att det fortfarande var lååångt... Hon tyckte att håret växer som ogräs =) Nästan inga gråa hårstrå heller =) Mycket bra!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0