Min Underbara Familj

Kvällen på er!!
 
Sitter i soffan och slappar efter en jätte mysig fredag! Min make har tänt ljus överallt & barnen är bänkade i bäddsoffan framför Pettson =)
 
Idag åkte vi ner till Klitterbadet och njöt av fredagen! Oj oj oj jag blir såå varm i mammahjärtat när jag ser Ellioth plaska runt som en liten fisk, doppa huvudet, koka kaffe och sprattla runt i vattnet!! Han är inte alls såå rädd längre och det är det bästa vetyget någonsin!! Tänk om ett år så kanske kan simmar =) Det är såå häftigt att se honom i vattnet när man vet hur rädd killen har vart!! Mammas lille gosse!! Lovis e redan som en fisk och man får vara överallt samtidigt för hon flyfer runt som hejjsan!!
 
Nu när jag packade upp badklädererna såg jag att vi glömt heköra mannes puffar  omklädningsrummet =( Attans!! "Åh vi får mamma" säger hon och tittar bestämt på mig!! Men det är ju lite sent att tänka på klockan 9 på kvällen!! Sa att vi får köpa nya för de lär ju aldrig finnas kvar!! Suck!!
 
Roger har kört n vår store gosse på bio ikväll!! Åh han skulle på en dejt med en tjej =) Det känns lite speciellt faktiskt!! De skulle se Tacken 2, det var premär idag och jag måste nog erkänna att jag blev lite avis, vill oxå!! Får väl hör med honom imorgon hur den va!! Nästa gång e det min och gubbens tur =)
 
Haft en mysig kväll, Jennie har vart här & vi har suttit & en massa tjejsnack =) Mys på hög nivå!! Barnen har gjotrt fruktsallad på eget vis... päron, äpple & chips i en salig röra... Vad sägs om det??? Kan inte påstå att jag var särskillt sugen men de hade roligt!!
 
Vet inte vad ,morogndagen bjuder på ännu!  Roger ska pollera bilen & jag e hemma med kidsen óch  funderar på att städa köket... Blir nog en massa filmmys om regnet öser ner i morogn med! En härlig familjehelg!! Jag njuter i fulla drag & blir så lycklig när vi är tllsammans och hittar på roliga saker! Har världens bästa lilla familj!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0