Bonde Söker Fru

Kvällen på er =)
 
Förskyld som katten, har inte vant mig vida alla nya barnbaciller ännu så de slår klorna om en ganska fort! Men idag har jag i alla fall gått på tjöta skit promenad med Jennie i höstblåsten! Härligt var det att komma ut i friska luften, mössan åkte på så höst e det =) Ingen migrän här inte! Solen sken på oss till & med!!
 
Har haft en bra vecka på jobbet och jag börjar få ganska bra koll på mina papper =) Inte fel! Ska upp en vända på vinden och söka efter lite böcker & lite papper så jag har lite läxa i helgen men det känns ganska ok!! Tycker att jobbet är spännande & roligt =)
 
I morogn tar vi helg för jag är ju ledig på fredag =) Underbart & jag håller tummar & tår för att jag inte ska vara föör dålig så man kan njuta av att vara ledig den här gången!!
 
Nu sitter hon bänkad i soffan och värmt mig med en kopp kaffe och ska tända ljuskronan och se på Bonde söker fru!
 
Undrar vad som katten har hänt med blogg.se... Markören hoppas som den vill och helt plötsligt börjas det skrivas där det absolut INTE ska skrivas =( Blir såå irriterad, funderar på om man ska flytta till någon annan bloggsida... Har ni någon att rekomendera?? Tacksam för svar =) Ha det bäst på er alla där ute!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0