Redo För En Semestertripp

Torsdag kväll och helgen är välkomnad!
Vi har haft torsdagsmys med grillat, potatisgratäng & ett gott glas rött tillsammans med Pia! Barnen har lekt ute hela eftermiddagen och somnade sött nerbäddade i Alvins soffa till en film =) Precis som det ska vara när man tar helg!
 
Ett besök i stan har vi oxå hunnit med men vi hittade inget där, får vänta ett tag till på att vinterjackorna ska komma in på Team Sportia. Roger e ute efter en jacka till sig så vi hoppas på att det kommer in lite snygga jackor! Imorgon blir det lite packning på förmiddagen och sen är vi redo för helgens tripp till Norrköping =) Ellioth väntar med spänning och han mååånga myror i kroppen!
 
Vi har haft en bra vecka och njutit av två tidiga dagar!  När jag hämtade barnen igår visade det sig att jag haft en längtig och lite lessen kille på förskolan! Han hade haft en jobbig natt med många drömmar, gråt & dålig sömn =( Vi bestämde att vi tar bilen till Falkenberg och lite bad på Klitterbadet! Det  var väldigt uppskattat och på vägen hem stannade vi till på den gyllene måsen för lite kvällsmat!
 
Natten till ii natt var mycket bättre och Ellioth var bara uppe tre gånger =( jag följde med honom in till hans säng och la mig jämte honom och han somnade om på stört =) Det gjorde mamman med så fort jag traskat tillbaka till min säng!! Skönt, ska försöka mig på att hålla fast vid det! Det viktigaste är att finna ett sätt för honom att vara trygg och känna att man finns där!
 
Nu blir det sängen för att samla så många timmars sömn som möjligt så man orkar med morogndagen! Det blir ju en 4 timmars bilfärd och det lär ju ta på tålamodet med två kids där bak =) Nåja ni får ha en trevlig helg så får vi se vad som hänt när vi e tillbaka på söndag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0