Regn & Rusk Va Det Här!!

Oj oj oj vilket busväder det är utanför fönstret! Känns skönt att vara innomhus =)
 
Jag har passat på att grejja här hemma på min semesterdag, tvättat en massa, bytat gardiner i köket & i sovrummet så nu e hösten här på riktigt!! Känns faktiskt riktigt mysigt och välkomnar alla tända ljus och mys! Hade två barn som vaknade tidigt idag av att markiserna fladdrade och regnet som piskade på rutan... Då var det mysigt att krypa ner i mamma & pappas säng och mysa lite på morgonkvisten! Rostat bröd och varm choklad till frukost och tända ljus kan ju inte bli en bättre start!
 
Har packat ner det nödvändigaste inför helgen, har rationaliserat ordentligt så vi ska få plats i minigolfen =) Roger e i väg och fixar bilen, sätter in skyddet bak för Loppans fötter! Kan nog vara bra att göra det nu när det regnar så mycket, inga blöta skor på sätet inte! När han e tillbaks åker jag och handlar lite, tom kyl och jag kommer inte ha ork att göra det på söndag kväll när vi kommer hem =)
 
Har två barn som är spända av förväntan inför minisemestern och Ellioth hade gärna packat ner halva rummet för att ta med... Men tyvär blir det liiite trångt i golfen =) Ha ha ett par bilar räcker!!
 
Blir galen snart! F*n va det laggar och har sig, inget lätt att skriva och markören hoppar hej vilt mellan raderna!!
Nä nu ska jag fortsätta grejja! Ha en trevlig helg på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0