10 %

Wow I did it!!!! Jag tog mina 10 % på viktväktarna igår =) Fan va hlad jag blir, sammanlagt är det 8,2 kg och nu e det bara 10 kg kva innan jag är i mål och det känns inte ens jobbigt! Känns ganska överkomligt faktiskt och det får ta den tiden det tar... Just nu kanske det inte är 1 kg i veckan men huvudsaken att det går neråt!
 
Gick en härlig morognpromenad med Nett & Vilja idag och det var hur skönt som helst! Blir en runda ikväll med, allt för att ladda batterierna inför veckan som kommer!  Blir nog inte lika tuff vecka för Roger som denna har vart så allt kan nog bara bli bättre!
 
Idag ska vi gå och fira vår Emmy som blir 15 år idag! GRATTIS gumman!! Snart är hela familjen klar för att traska bort för mumsig fika! Ellioth kommer med Herman då han vart där och lekt hela dagen =) Precis vad han behövde, jag med tror jag... Ha ha! Då hann jag med att städa av det värsta... Har inte haft tid/ork till det...
 
Mamma & pappa var här på en snabb kopp kaff idag och hade med sig farmors lådor... Ska se vad jag orkar med ikväll, packa upp dem, placera sakerna, minnas, skratta & förmodligen gråta en skvätt... Hur som helst är det skönt att få det gjort!
 
Haft en härlig helg för övrigt, var i stan i fredags med barnen och mamma =) Sen blev det Campino på kvällen med alla barnen! Mysigt värre!! Lämnade Alvin hos hans Michelle och jag och de små fortsatte ut till mamma & pappa. En härlig runda i Näs hann vi med och söp in havsluften! Det finns inget som att vara där ute!
 
Igår var jag i stan med Nett, barnen och barnbarn =) Viktväktarna, stan, begravningsbyrån med farmors kort, fikade och vi gick en härlig runda utmed strandpromenaden! Det luktade så hav och liv och det ger energi åt själen!  Barnen hoppade på klipporna och tyckte att det var super att bestiga bergen =)
 
Hemma låg Roger och sov ut efter att jobbat 27 timmar i streck!!! Underbart att ha honom hemme! Kan inte säga att det var gosigt att snusa på honom, värö luktar inte mumma!! Det sitter i skinnet trotts många duschar!! Men vi åt mumsig mat och kollade på nästan hela Huss!!
 
Nä nu får vi allt packa ihop oss och gå till Emmy, nu börjar vi bli klara =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0