Advent

Åh, jag säger bara åh! Vilken underbar dag vi haft!  Nu är det 1:a advent och vi har tänt det första ljuset i adventljustaken ikväll! Såå mysigt och full av förväntan!
 
Vi har vart i stan och köpt mer slingor och en gran som vi satt på framsidag och det blev såå mysigt! En tur om McDonalds vblev det med till barnens lycka =) Hade tänkt åkt till Falkenberg och badat men jag är såå förkyld så jag vågade faktiskt inte kyla ner mig med kallvatten =/ Får bli en annan dag...
 
Jag och Lovis har firat adventgutjänst i Lindberg kyrka tillsammans med mormor & morfar! Lito-kören sjön och det var så håret reste sig på armarna, "Nu tändat tusen juleljus" och många många fler sånger som hör advent till! Det var mysket folk i kyrkan och en värme, en känsla om att snart är det jul! En härlig gemenskap och det ger massvis med positiv energi! Vi tände ljus på mormo & morfars grav, det var länge sedag jag var där så det kändes skönt! Vi tog ett varv om stan, tankade bilen och fortsatte upp till St: Jörhgens och farmor & farfars grav där vi oxå tände ett ljus! Åh det e såå jobbigt just nu, blir påmind hela tiden... En stoor saknad och jag vet inte hur jag ska fylla det tomrummet =( Tar vara på varandra och vi minns tillsammans!
 
Therese med familj kom och hämtade bäddsoffan idag och Ellioth och Elliott lekte en stund! Det var riktigt trevligt så det blev en kopp kaffe på det och såå skönt att äntligen bli av med aset =)
 
Nu ska det badas barn och fixas inför morgondagen! Ha en fortsatt trevlig Advent!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0