Andra advent

Hej alla ute i husen!
 
Haft en fantastisk helg där vi har gjort såå mycket roligt!! Vet knappt vart jag ska börja...
 
I fredags var vi hembjudna till Sofie & Robban! Gomiddag med GRÄDDE =) Mumma! Flera glas gott röd vin... Glögg fram på småtimmen och sen  mådde inte den här mamman så väl... Vi hade supertrevligt och vi knatade hem mitt i natten och shit va halt det var!!!
 
Lördagen vaknade hon ganska sleten... Hua då var det inte lika skojjigt och jag mådde väl som man förtjänar kan jag tro! Men ja vist det är väl inte såå konstigt när man inte dricker så ofta, blandar olika saker, GRÄDDEN och plus att jag gått ner i vikt ganska mycket på sista tiden. Det gör ju med att man inte är så tålig! Men kattten att jag råkat glömma just det =) Nåja jag och Nett åkte upp till Kungsbacka för vägning! Smått chockad och väldigt lycklig, tog min femte stjärna =) 15 kg!!!
 
Hem & vända en sv'ng och stoppa lite krubb i magen för att åka med Nett till Hajen o handla för kylskåpet gapade tomt! Fy vad det e keligt att handla, speciellt när det e tomt och det blir såå dyrt! Det e ju helt galet vad mycket pengar man lägger på mat varje månad!
 
På kvällen kom mamma &  pappa för korvstoppning =) Det var första gången vi gjorde köttförv men katten va kul det var! Nostalgi och känslor att göra korv utan farmor! Åh vad man saknar henne vid dessa tider! Men jag vet att hon är här och hälsar på emellanåt och att hon finns nära, hjälper när det kniper och det känns tryggt!
 
 
 
 
 
Många fina korvar blev det så nu kan julen komma! Lovis var med och hjälpte mormor fixa kryddorna i mortlen! Såå roligt att göra sånt tillsammans!! Blir det goa korvar blir det nog en ny tradition på Lomvägen! Fanns chilikorvar med och det låter ju lite spännande att testa men vi tyckte inte det passade till julen just...
 
Man blev hungrig av att göra korv så efteråt gjorde vi tacos och avslutade med en stooor godisskål i soffan till "Så mycket bättre"! 
 
Idag blev det Klitterbadet med två lyckliga barn som badade och plaskade! Såå härligt att äntligen kommit iväg och fått bada med barnen, det har vart såå mycket som kommit emellan på helgerna och vi har liksom inte fått till det.. Vi avslutade i bubbelpoolen innan vi åkte till Donken och åt lunch =) Satt inte fel!!
 
Blev ett stopp för fika hos Jörgen & Mari på vägen hem! Alltid såå mysigt att komma dit! Mari hade gjort chokladbollar på dadlar, en ny upplevelse =)
 
Måste säga att jag var ganska trött när jag kom hem men jag och barnen har dekorerat vårt årliga pepparkakshus!!
 
 
Jävla kristyr!!! Fick göra om skiten för den blev för rinnig!! Men tillslut fick vi till det och barnen tyckte att det var roligt att trycka dit alla godisar =) En hel del åkte ner i magen med!!
 
 
 
Idag tände vi det andra ljuset och vi är en vecka närmar julen och att Tomten ska komma!
 
Veckan som kommer är speckad av aktiviteter, Lucia, jobb och mycket mer! Önskar er en fortsatt trevlig andra advent!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0