Frukost & julkalendern!

God morgon!!
 
Mitt i frukoststöket... På ett sätt är det såå skönt de mornar jag äter frukost hemma med barnen och slipper stressa. Men katten vilket tjat det e på att de ska äta... Nåja de får väl i sig vad de behöver kan jag tro! Har i alla fall en piggelin Loppa som sovit som en Sessa hela natten från halv 7 igår då hon gick och la sig och somnade ifrån middagen =)
 
Idag är det julfest på Trollebo =) Då kanske den store röde mannen kommer på besök?? Vem bet då kanske man får chansen att önska sig något till jul! Tre dagar kvar och sen, sen är jag ledig! Imorgon öppnar jag Tomtebo så då blir det upp mitt i natta och sen är det bara en kort dag kvar, det ska jag väl ändå klara av =) Har planerat alla inköp fram till jul, nästan allt i alla fall =) Känns ganska lugnt i alla fall!
 
Igår kom min underbara granne Sofie in vid tre och frågade om jag ville gå ut och gå så kunde hon ta barnen för mig en timme!! Åh hur snäll som helst! Sen bidde det lussekatter, kaffe och en herrans massa härligt tjejsnack! Precis vad en mamma behöver efter att vart hemma med kidsen som tillslut gick varandra på nerverna...
 
Snart börjar julkaledern! Åh den e ju såå bra, det kunde jag inte tro innan den började! Måste säga att den är riktigt rolig!! Måste se den, annars blir det på datan!! Måste ju hänga med i allt vad barna pratar om =) Låter ju bra att skylla på det i alla fall!
 
Nä nu får jag röjja undan frukosten så man blir färdig någon gång! Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0