God fortsättning!

Vi önskar er alla en God Fortsättning på juletiden!
 
Hoppas er jul vart lika underbar som vår! Vi har firat jul i dagarna två med nära & kära med god mat, klappar, trevligt sällskap, uppersittarkväll med en ny lott till nyårsafton =) Det e ingen dålig vinst...
 
Vårt julefirande startade den 23 med uppesittarkväll, tacos, familjen Altesson-Kling och massa gott julfika =) Tänk fram mot kvällen kom tomten med klappar och barnen var stormförtjusta! Helt klart en jättemysig kväll med nöjda barn och förhoppningsvis lika många nöjda vuxna =) Jag tyckte i alla fall att det var mycket trevligt!
 
 
Två gottegrisar som upptar soffan =) Först till kvarn...
 
Tomtefar får en go kram av Ellioth, tänk förra året var han inte lika kavat... Han har barskat på sig från år till år och nu tycker han att det är riktigt roligt, älskar tomten och det är en tradition som får leva kvar så länge barnen har sin tro på att han finns! Jag älskar tomten och tycker att det är en viktig del av julen =) Jag minns jularna som barn och tomten =) Det är en tradition jag vill att mina barn ska minnas när de blir stora
 
 
Lovis tar glatt emot ett paket av tomten!
Mina älskade barn kramar tomten
 
En lycklig liten Vilja med sina paket från Tomten. Hon var inte lika strursk, "jag är rädd"... Stackars lilla Vilja!
 
Kvällen blev ganska sen och Lovis var så trött så hon tog själv på sig pyjamas och bad m att få borsta tänderna och få gå och lägga sig =) Sötnosen, då e man ganska nöjd & nöjd och glad med dagen! Hon somnade nästan på studs och Ellioth var inte långt efter.... Alvin gick med och la sig med huvudvärk... Upp tidigt på julaftons morgon då Alvin skulle fira julfrukost hos sin mormor... Klockan var ställd och han fick riva upp sina klappar... Inte precis någon planering och ja jag & Roger blev ganska besvikna! Inte precis sånt man vill få reda på halv 11 på kvällen....
 
Julafton, dagen som alla väntat på!
När Alvin åkt tog vi andra det lugnt, lyssnade på julmusik, duschade, strök kläder, öppnade ett paket eller två och bara njöt av stämningen! Roger tog och smuttade på en wisky bara för att han kunde =) Vi var lagom klara när pappa kom och hämtade oss för att åka till graven och tända ett ljus!
 
God jul farmor & farfar! Det var en konstig känsla att åka till graven och tända ett ljus på julafton... Hade såå önskat att de var med oss...
 
Två julefina barn vid granen, inte lika sugna på att ta kort som mamman dock =)
 
Mys i soffan med morfar!!
Så kom då äntligen Tomten efter Kalle Anka... Ellioth höll på att krypa ur skinnet och tyckte att tiden var såå långsam! Den stackars Tomten var såå gammal och trött, så han fick hjälp av Lovis & Ellioth som hämtade klappar under granen!
    

Tack snälla Tomten för alla de fina klapparna!!
Tänk de misstänkte inte det minsta vem tomten kunde vara =)
 

Lovis provar alla sina klappar och hon är mycket nöjd med vad hon fått =) Det är så härligt att se barnen nöjda och lekandes! När man är barn är klapparna det viktigaste innan man vet vad julen handlar om... För mig är julen såå mycket mer!!
 
Ellioth & pappa hamnade i köket för att bygga med hans nya lego =) Tänk att man kan bli såå glad för lego! Det är det enda gossen önskar sig och det gör hela hans dag! Tänk va mysigt att i lugn och ro få dra sig tillbaka från allt och glömma tid & rum med att bygga lego med sin pappa!!
 
Efter Tomten och paketöppning blev det julbord i köket, magen stod nog i fyra hörn efter maten men såå gott det var!
 
Tomtens gröt ställdes ut på trappen, pepparkakor, julmust & ischoklad fick han med! Tack snälla tomten för att du kom detta året med!

Det var en skön julafton med mycket fokus på barnen, mys, tradition och vi avslutade i soffan med julgodis, mys, Tomten är far till alla barnen och kom inte hem förrän efter tolvslaget! Barnen somnade på vägen hem och det var bara att styra in dem till sängarna och sen sov de =) Ellioth väkte mig klockan 9!! o snacka om sovmorgon!! Precis som det ska vara en juldagen! Idag blir det bara familjen hela dagen! Vi kollar på film efter film, bygger med lego och äter rester, godis, dricker julmust så det pyser ur öronen! Älsklingen har somnat på soffan och vi alla njuter av lugnet och att bara få rå om varnadra!
 
Hoppas att ni får en härlig juldag!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0