Lucia

Sitter i soffan och tittar på Änglagård och blir aningen nostalgisk! Älskar de filmerna =) Är ganska fredagstrött och och har längtat efter helg halva veckan! Blir inget Kungsbacka denna veckan och tyvär blir det väl inte förän nästa år då kan jag tro... Skräckblandad förtjusning! Nu gäller det att hålla sig i kragen och försöka hålla sig på banan, lite i alla fall! Så då var det så fredagen den trettonde och lucia. Haft en myckte mysig lucia med firande på Lovis förskola! Traditionellt luciatåg utomhus med massa små pepparkakor, tomtenissar och lucior som sjöng fint tillsammans med sina fröknar! Mamma & pappa var med och det var extra mysigt såklart! Glöggmingel på gårdern och julklappsutdelning till fröknarna! Lovis var mäkta stolt och kramade sina älskade fröknar och sa god jul! Stor flicka mamman fått, undra hur det hände??
 
Haft en ganska bra dag på jobbet efter en lååång och tuff vecka.... Stressen gör sig påmind och det är svårt att hantera, minnet sviker och man känner sig aningen flummig! Fått mig ett par goda skratt samtidigt som det kan bli ganska pinsamt emellanåt! Tål verkligen inte att inte ha full koll och tål verkligen inte stress! I torsdags hade vi luciadrop in på jobbet med massa små lucior, och tomtenissar, ett stort gäng med glada goa föräldrar som fikade och minglade =) Såå lyckat och såå mysigt, precis som man vill att det ska vara!! Vi gjorde en samling med de små och de var såå duktiga våra små, sjöng från tårna och klappade händerna =) De stora barnen gjorde ett luciatåg för våra små och de var såå duktiga! Oj va de har tränat, bra jobbat!!! Det värme hjärtat att se alla de små sjunga!
 
Så vad händer i helgen då?? Lördag, städa hemmet!! Putsa fönstren som man inte kan se ut genom efter Sven! Suck!! Hemmet har fullkomligt grott igen och tvättkorgen är överfull... Veckan har bjudit på sena kvällar och jag önskar nästan att det vart fler timmar på dygnet! Barnen har inte ens hunnit att duscha på hela veckan, pinsamt I know!!! Men ikväll duschade de... En skrikandes och en sjungandes! Lovis har prickar över halva kroppen, blåsor... Ingen feber men någon skit e det så imorogn blir det Västra vall för att se vad det kan vara! Streptokocker? Höstblåsor?, Femte sjukan? Flera visrus på samma gång det var summan av kardemumman av samtalet med 1177! Suck, det gav iinget annat än huvudbry, en lessen unge, en förvirrad mamma och en snarkande pappa =)
 
Börjar längta mer och mer efter sängen och första dagen på ofantligt länge som jag inte kommer att ställa klockan!!! Hoppas att jag kan få sova lite längre än till sex halv sju! Hoppas att mina barn sover bra i natt med, kanske blir det trångt i sängen i natt =)
 
Fortsatt trevlig lussenatta!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0