Nyårsförberedleser

Nyss hemkommen från en härlig blåsig promenad med Zelma & Nett! Tur att man i alla fall kommer ut i friska luften!! Solen sken på förmiddagen men nu e den som bortblåst! Var helt underbart att få komma ut & tjöta skit, planera inför nyår =) Ser mycket fram mot att ha nyår hemma hos oss detta året!! Snart ska vi åka in till stan med barnen och handla inför festen! Blir nog en del realetande med... lunch på stan kanske??
 
Vet inte hur det e med er men jag längtar såå efter snö och ljus, kyla och en riktig vinter! På något sätt så behöver man den tiden med innan man är redo att släppa vintern innan våren får komma! Man vill ju ut & leka i snön när man är ledig med barnen, känns som om det är såå mycket  man vill göra med ungarna på lovet med.... Barnen tjatar om Klitterbadet men idag sa jag att det var stängt =/ En liten vit lögn.... Hoppas att vi ska kunna ta oss dit på torsdag eller fredag!
 
Det är en motig dag idag, mycket känslor... Känner mig lessen inuti, idag skulle vi vart i Falkenberg hos Lena för att fira hennes födelsedag som vi brukar göra! Hoppas hon får firat den där hon är, att hon inte är ensam och att hon vet att vi tänker på henne! Tänk om det funnits ett telefonnummer man kunnat ringa, men det finns inga nummer till den platsen hon är... Det blir ett stopp på kyrkogården för att tända ett ljus för henne idag <3 Åh Lena vad vi saknar dig!! Det finns nog inga ord när det kommer till dessa dagar som får en att tänka extra mycket... Tankarna går till förra julen då hon fick sitt cancerbesked och hur fort det gick sedan... Nyårsafton är det ett år sedan jag slutade röka!! Känns maffigt!!
 
Måste skryta lite extra om min älskade make!! Är såå stolt över honom för han är såå duktig, han har inte rökt sedan julafton... femte dagen idag!! Nä nu kom min man och sa att vi skulle ta tag i livet, in till stan... Tiden rinner och ja han har väl rätt antar jag =)
 
Önskar er alla ett riktigt gott slut på 2013!! Jag ser mycket fram mot ett nytt år och det kan bara bli bättre än 2013!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0