Skithöstblåsor!!!

Åh vad keligt det känns, mår som en potta skit!! Har fått en prick på handen så det är väl bara att vänta & se hur prickig man blir! Känns ju fantastiskt roligt nu inför julen =( Ellioth har börjat få ganska många prickar, blåsor på händerna och munnen, stackars mammas kille! Vi var bara och gästspelade på jobben igår men nu tar vi vad resten av veckan! Känns inte ok att Ellioth ska gå i skolan med alla dessa prickar!
 
Sjukvården har gett många olika råd att förhålla sig till, en del menar att det e helt ok att vara på förskolan om man inte har feber... En del säger att man absolut ska vara hemma då det är mycket smittsamt! Hm hur tänker man där?? Smittsamt det har vi märkt, halva förskolan har fått det...
 
Nåja vad ska man hitta på en dag som denna med ett piggt barn, en havdann grabb och en slut mamma?? Baka en saffranskaka, ett besök i affären för att fylla på det mest akuta tills på fredag... Mycket film och mys i soffan och en och annan tvättmaskin får det nog bli! Kan nog bli en bra dag trotts allt! Känns tråkigt dock att inte jobba e sista dagarna innan vi går på en lååång ledighet! Blir en skitlön i januari med =( Månaden som man som mest behöver alla stålar man kan få... Eller hur e det hos er??
 
Hoppas ni alla får en fin decemberdag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0