Tredje advent

Puh nu var städningen avklarad, två timmar har hag och älsklingen städat hemmet! äntligen är vi i fas igen efter den här mega veckan!! Vi har tömt tvättkorgen, bäddat ner fyra av sex sängar, duschat barnen ( Lovis tog igen en extra en kvart innan Robins kalas i gårkväll ) och jag har fått gått runt strängen med Nett =) Zelma har fått träffat trimmern idag med så idag har vi verkligen gjort oss skäl för mödan!! Känns såå underbart!!
 
Nu landade jag i soffan en stund innan vi ska åka hem till mamma och pappa för leverkorvs tillverkning!! Vi ska inte göra såå mycket i år men det är ett måste som måste finnas med på julafton i alla fall! Detta året är nog extra viktigt! Efteråt blir det stek till middag och hela familjen samlad! Alvin ska köra ut moppen till Näs för vinterförvaring.
 
Hade mycket planer för helgen i övrigt men gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss... Det blev ett vårdcentrals besök för Lovis som har prickar över halva kroppen, vissa är blåsor, i munnen, armar, händer, ben, fötter... Förmodligen höstblåsor/ femte sjukan som blir virusprickar.... Förkylningsvirus som går överallt men inte direkt påverkad alls, ingen feber och full i f-n så det blir Solkulla imorgon i alla fall! Det var måånga barn som hade liknande symtom leller vattenkoppor men den har vi ju redan gjort! Skönt! Så summan av kardemumman var att det inte hanns med så mycket igår med än läkarbesök, granhandling och kalas för Robin & Jenny! Det ar jätte trevligt!!
 
Nä nu får jag nog ta och bulta ihop mig och ta tag i kläder till kidsen så vi kan åka till Näs! Vi tänder tredje ljuset i staken idag och snart är det jul på riktigt!! Ha en trevlig tredje advent!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0