Vab...

Fy vilket väder att vakna till!! Suck vilken grå och trist dag, verkar inte som om det kommer att bli ljust alls idag! Det blir en dag i lugnets tecken, soffhäng med en väldans hängig Ellioth och en piggelin Loppa! Ellioth klagar på huvudvärk, ont i magen, ont i halsen, han är lite småvarm och väldigt hängig! Mammas lille stackare, blir till att kurera hemma idag och hoppas på att det går över fort! Vi har ju inte tid med att vara sjuka NU!!!
 
Hade en jätte mysig eftermiddag hos mamma och pappa igår med leverkorv, söndagsstek, mys i soffan och planerande inför julen =) Redan igår var Ellioth hängig och orkade inte riktigt med... Tog febern på honom och det var lite halvvarm... Natten har vart orolig och inte mycket sammanhängande sömn =( Jag och maken fastnade framför tv:n och den sista Falk-filmen!! Jag hade sett den innan men inte Roger så vi blev fast, älskar de filmerna!!
 
Jag och barnen tog en långfrukost och satt med massa levande ljus och åt frukost, varm choklad till Ellioths hals och te till mig... Jag e med trött, lite små ont i kroppen och man har väl lagt av lite nu när det lider mot sitt slut och ledigheten står inför dörren! Klart att man längtar efter semester! Ska bli helt underbart att bara få vara hemma med familjen, inget direkt planerat men just det att få njuta av att vara tillsammans och ta dagen som den kommer! När barnen försvann från frukostbordet satt jag kvar och läste tidningen, skrev handlingslista inför julen. Jag och Lovis ska in till stan på fredag och handla medans Ellioth är i skolan. Sista dagen inför jullovet och då får man sluta 13 =) Sen handlas resten på måndag... Hoppas att det finns kvar allt man ska ha =)
 
Nä nu ska jag krypa ner och titta på de fem legenderna tillsammans med mina barn! MYS!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0