Julen har åkt ut!

Halloj!!
 
Då var julen utstädad, granen i komposten, tomtarna tillbaka uppe på loftet! Lite vemodogt var det och egentligen så hade jag gärna haft de kvar ett tag till! Men å andra sidan sett så får vi ett fint badrum utam massa mögel!!!
 
Jag har spurtat gärnet idag, tvättat fönster, strukit gardiner, hängt upp "nya" frächa gardiner, damsugit upp de stackars barren, var inte så mycket! Känns gott när det luktar rent, imorogn blir det golven som får sig en vals efter att jag tagit köket som e halvklart...Nu e det nästan vär hemma hos familjen Stehnson och jag har tänt massa ljus i kallet... På tal om kallet så fick vi elräkningen igår. SUCK va den var dyr!!! Japp det kostar att ligga på topp, ändå frysa och ha två täcken och en ullfilt på sig på natten... Ock ett lager värmande fett =) Såå kan man se det....  Men idag insåg jag hur fruktansvärt ILLA mina kläder sitter så jag taggar mig inför mitt andra nyårslöfte =) Det första e redan klart... Detta året e för min skull och bara för att jag ska må bra. Jag inser att det bara e jag som kan förändra och bara jag som kan göra något åt det... För min skull men även för min familj och de är den allra bästa underbaraste som finns och de är värd att ha en frisk och glad mamma!!!
 
Jag måste säga att jag även lovat mig att jag inte ska skälla så mycket på mina barn och jag måste säga att det har blivit mycket bättre! Jag tyckte att jag lät så tråkig alldeles för ofta så nu jobbar  vi på det!!!
 
Ska till jobbet och skriva ut de andras arbeten fika med kollegorna och sen ska jag läsa, läsa & läsa inför nästa vecka och hoppas såå himla mycket att jag e klar sen med denna kursen!!! Ska bli trevligt att träffa kollegorna med och sen ska jag ta helg =) Njuta av en ledig helg med en dusch innan nästa vecka, i kappsäck.......
 
Har kommit till en ny fas med vår dotter =) Nu blir det ingen sova med för hennes del när hon går korta dagar, långa dagar är det 20 minuter som gäller. Orkar inte ha en duracellskanin fram till 23 på kvällen, då låter inte mamman så   trevlig, barnen skriker och det blir inte roligt att gå upp på morognkvisten heller.... Så nya tag!!!!
 
Sov gott på er!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0