Plus på vågen...

Ha ha ja det var precis som jag misstänkte... Tur att det inte var mer =) Gick väl inte så bra på vagningen idag... Den här veckan har vart out of kontroll!! Helgen fotsatte ända till tisdag och det e inte ok!! Så bättre jobb för nästa vecka!!
 
Har haft med mig mina små troll till Kungsbacka idag för Roger fick åka på jobb =/ Men det gick faktiskt riktigt bra även om det var lite kiv och trams så funkar det! Ipadden är ett bra hitte på!! Den håller mina barn i shack!!
 
Så lördagen blev inte riktigt som jag tänkt mig men det gör inget! Jag ska inta soffläge med en bra film och min underbara lilla Loppa!! Ellioth är fullt upptagen med sina millitärleksaker och har inte tid att gosa med sin mamma
=( Får väl sätta på en kopp kaffe och ta en kanelbulle och starta en ny vecka imorgon!! Söndagar ska bli min dag nummer ett som det var från början då allt funkade såå bra!
 
Ikväll ska Roger ut... Jag och barnen ska ligga i soffan och myspysa och se på "Så mycket bättre"!! Imorgon ska vi nog åka till Klitterbadet =) Enligt Ellioth önskan!!
 
Ha en go lördag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0