Tredje advent

Nu närmar sig julen med stormsteg och jag inser att det bara är fem dagar kvar att jobba innan vi tar jullov! Jag längtar! Tänka sig att vi tänder det tredje ljuset i advent redan...
 
Helgen har bara flugit förbi och jag har inte hunnit med hälften som jag egentligen borde gjort... Men den har blivit riktigt bra trotts allt! Igår hade vi kusin vitamin Alva här hela dagen och flickorna lekte och hade såå roligt! Vi hann med en innebandymatch mellan varven som Veddige vann!!
 
 
 
Jag & Nett var i Kungsbacka och vägde oss och jag måste säga att det ska bli riktigt spännande nästa helg när de lanserar ett nytt koncept =) Vikten stod mer eller still, 0,3 upp... Nåja bara keep going!
 
Har inte gjort ett enda knop idag =( Legat i sängen och läst och bara tagit det lugnt, mådde tjuvtjockt och bara väntade på att magsjukan skulle hoppa på mig... Men det bidde inget och jag mådde bara bättre & bättre, kroppen hjälpte mig att varva ner lite =) Har vart på 19 års kalas för våran Robin <3 Det var jätte mysigt och roligt att ses!
 
I fredags bakade jag världens godaste saffransbröd som nu ligger i frysen & väntar på julen <3
 

Hamnade i soffan, får se hur länge jag orkar med Hamilton... kanske blir sängen fortare än jag anar... min bok ligger & ropar på mig! Önskar er alla trevlig tredje advent och ser fram mot sista veckan!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0