Resultatet =) Me like!!

God middag!
 
En lugn & skön söndag och jag tänker inte göra någonting idag! Det har vart en hektisk helg med tapetsering, städande och bärande! Det tar på krafterna fast det ör fantastiskt roligt! Känns helt underbart att vi hann klart igår och slapp ha något idag! Har aningen magkartarr men tog en tablett och la mig med Lovis i hennes säng och tittade på Bullerbyn! Såå mysigt!!
 

Så här såg rummet ut innan vi gjorde om...
 
Så här fint & ljust blev det =)
 
 
 
Nu har även tv:n åkt upp, på fot så länge så får vi se om vi sätter den på väggen... Måste säga att jag är supernöjd och jag tycker rummet blev såå mycket större, mer inbjudande och anpassat för barnen såklart! Alla färger går i varandra och passar ihop och det är precis så jag vill ha det! Klara ljusa färger som passar till dem båda!
 
Nu längtar jag ännu mer till om två veckor då vi ska göra Alvins rum =) Min man han kan han!! Måste säga att jag är jätte stolt över honom! Fast det krånglar lite så finner han en lösning och det blir kanon i slutändan!
 
Hade en mycket trevlig kväll hos mamma & pappa igår! Tror pappa blev väldans glad över alla hans fina paket som ungarna gjort och nu kan han & mamma gå på bio med =) Det är ju aldrig fel! Det blev kortspel, gott vin, massa godis och det är väll kanske det som känns i min mage idag, plus allt vi gjort denna helgen... Kanske smart av kroppen själv att säga till att nu tar du det lugnt =) Klart att jag ska!! Har lagt upp kotletter till middag så det blir det nog fram åt kvällningen... Kanske en promenad & lite pulkaåkning med dotera, Sonen är hos bästa kompisen och de skulle med ge sig ut i pulkabacken!
 
Ta hand om er och ha en skön söndag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0