Snart....

Nu börjar det närma sig med stormsteg, student & skolavslutning! En sån där känsla av förväntan och lycka över att klarat ett lärår till!! Helt underbart och jag ser så fram mot alltesammans! Hade en jätte trevlig sommaravslutning med jobbet på Stinas! Fantastisk god mat & det var riktigt trevligt!! Känns verkligen såå härligt och jag känner mig stolt över det år som gått! Vi har gjort ett fantastiskt jobb!!
 
Skulle jobbat idag men jag hade en liten höna som inte mådde bra i natt... orolig, illamående, varm, kall, ont i huvudet =( Stackars liten hon hade nog fått i sig alldeles för lite vätska igår och det som var såå varmt. Ingen skugga förutom tre parasoller på Solkulla och den värmen tog ut sin rätt på min dotter! Skönt med lite lägre temperaturer idag men det hade väl inte gjort något om det vore sol i alla fall! Jaha vad ska den här mamman då göra, städa, tvätta?? Kolla på film med Lovis <3
 
Är såå stolt över Alvin idag!! Betygen är bra =) Me like!! Idag fick han klartecken för sommarjobbet!!! Wow va häftigt!! Känns såå fantastiskt att han ska ge sig ut i vuxenlivet och starta sitt första riktiga jobb! Han har verkligen blivit en såå fin kille!!
 
 
Igår var jag inne en snabb vända till stan igen, linnen till Ellioth, en baddräkt till Lovis & en vit fluga till Alvin! Fy va det har rullat kronor det sista... Mycket roligt dock och det är svårt att få dem att räcka till allt som behövs... Nu är det bara ett sommarkort till Alvin som är ett måste! Det lönar sig verkligen att köpa då han har tjejen i stan =) Visserligen blir det mycket jobb men man måste ju ha roligt också! Det som känns såå skönt är att han kommer att få tjäna egna pengar, kunna spara en del till studentresan... Den är visserligen två år bort men det kostar att ligga på topp =) Jag vet att det är en grej han verkligen vill göra och jag förstår honom verkligen och om den möjligheten hade funnits när jag tog studenten hade jag säkert velat åka med!
 
Oj nu vräker regnet ner, blir säkert åska =/ Hoppas verkligen inte at det är sånt här väder imorgon när det är studenten!! Blir firande hos Nett när Robin springer ut! Det ska bli såå roligt!! Jag ska börja tidigt att bara frallor, göra Cole slaw och tzatziki till kalajset! Skönt att vara ledig så slipper man stressa!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0