En riktig klämdag...

God förmiddag!
 
Vilken skön slappardag vi hade igår, det hände inte mycket alls i det Stehnsonska hemmet =) Vi låg i soffan mer eller mindre hela dagen och det märktes ju när barnen skulle i säng på kvällen kan jag lova! Vadå vända dygnet!! Halv elva tror jag klockan blev innan de somnade...
 
Loppan & jag spelade flera spel i soffan =) Hon bara älskar det men vi över på att mamman också kan vinna.... Eller få lika många.... Hon har lite svårt med det där... Undra vem som hon har fått det av =) De båda storebröderna har samma vilja att vinna...
 
 
 
Ice Age 4 gick på tv så den slötittade vi på =) Vi fick spelat SkipBo som Ellioth fick i julklapp och det tyckte han va jätte roligt! Lovis var med första omgången och även om man får hjälpa mycket så går det riktigt bra!
Vi fixade C more för att kunna kolla på den nya Beck - filmen men det gick inte att logga in! F*n va vi vart irriterade, hade sett fram mot att se den men det sket sig i det blå skåpet... Får kanske ta det ikväll om vi får igång det! Håller tummar & tår!
 
Idag väckte jag dom 9 efter att jag vart ute och gått i blåsten en timme! Det var faktiskt superskönt och jag är jätte glad att jag kom upp ur sängen och iväg för jösses vad de små djävlarna på axlarna pockar på... Idag känner jag mig som en tunna, känns som om alla kilon i världen har kramat om mig.... Vet att lördag blir som lördag blir och måndag är det dopp i grytan hos mamma och pappa... Det är bara de två dagarna kvar på julen och dem har jag gett mig innan... det är egentligen bara två dagar utöver som blivit kaiko! Såå jobbigt men jag vet att jag kan och det är bara att fortsätta, det kommer fler jular som blir likadana... Nåja jag får göra det bästa av det hela!
 
Idag händer inte mycket annat, bilen är i Näs, Roger jobbar & har min bil så vi får vackert vara hemma, kolla på film, kanske spela spel, mysa och ta handlingen i kväll eller imorgon bitti. Ha en bra dag ni med och va rädda om varnadra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0