Freda

Hi hi nu ligger vår lägenhet ute.... Oj va pirrigt det är! Men såå roligt såklart och såå mycket att planera inför flytten! Men flytten får allt vänta på sig ett par veckor, har massa annat roligt för oss först och jag tänker inte packa en pinal innan de vart & kikat på lägenheten... Har ingen lust alls att visa upp massa packlådor =)
 
Nu räknar vi ner till bröllop <3 Längtar och det ska bli såå roligt!! Idag var hon i stan och hade handledning och passade på att köpa stumpbyxor, shape up.... Kan det hetat så =) Håller in allt som är löst!! Och för att inte tala om världens finaste presenter =) Såå roligt, går nästan på som på rosa moln själv =) Vist är det romantiskt och pirrigt och alltesammans!! Hoppas såå att presenten faller brudparet i smaken med!!
 
Hjälp va snö det vart idag när man kikade ut.... Det var riktigt asajobbigt att gå ut och gå, pulsa i snö, aningen blöt va den med... Men skit samma det måste la gjort susen då!! Har vart en mycket bra vecka så jag hoppas verkligen på ett bra resultat!! Zelma älskade snön och busade, skällde, lekte och katten och då märktes det minsann inte att tanten vart nästan 12 år!!
 

Mitt lilla snömonster!!
 
Sandå ringde precis och ska komma och kolla på badrumsmattan... Vilken tur att man vart hemma! Skönt om de kan åtgärda det! Sen blir det till att hämta barnen, orkar nog inte med mer pluggande idag... Ska en sväng om apoteket och hemköp på vägen och sen ska vi hem och bara njuta och ha fredagsmys!! Ha en härlig fredag och trevlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0