Äntligen färdiga!

Äntligen!!

Nu hänger adventskalendrarna i vardagsrummet =) Fylda med paket!
Ska bli såå mysigt att gå upp med mina små troll i morogn bitti och spana in kalendrarna!



Sen har vi vart ännu mer flitiga idag... Vi har tagit kort på Ellioths ärr i ögonbrynet! Nu ska det skickas in till hans försäkringsbolag! Trodde inte att det var såå stort som det faktiskt var... Känner mig väldigt produktiv idag =))

Sov gottigt med er så ni orkar upp till julkalendern i morgon bitti!!

Julkorten...

Mamman hade stora förväntningar på årets julkort... Men det är baske mig inte lätt att ta kort på två små tomtenissar och tro att de ska bli bra båda två samtidigt!!

Åh... nu ska jag roa mig med att kolla igenom dem och kassera de värsta och se om det var något som går att använda som julkort... Det finns det säkert men mamman blir liite trött på köttbullar i öronen och flams och trams... Men med lite klubba att locka med så gick det lite bättre =)) Mutning =)) Japp det kan man pyssla med ibland =)

Nu sitter de nöja i en sackosäck och äter på sina klubbor och kollar på Emil i Lönneberga!!




Ett smakprov =)




Ja så här såg flertalet av korten ut ♥ Mina små troll...

Nu blir det middagslagning... Hm undrar vad man skulle hitta på... Jag har idetorka!!!


Pumpa

Idag hämtade vi hem Ellioths alster från Solkulla!
En Pumpa han gjort tillsammans med Helena =)
Den var jättefin så jag var bara tvungen att ta ett kort och lägga ut!!




Det har vart en lugn & mysig dag med lite besök från Jeanette & Vilja! Det blev lite kaffe och kanelbullar så nu är frysen tömd! Dax för att fylla den med lussekatter snart! Nett fick sytt upp sina julgardiner, jag fick kommit ut på en regnig promenad med Zelman =)

Underbara lilla tösabit va hon tar sig fram nu =) Det är som en liten vågskål som vågar sig fram och på ingenting tar hon sig fram från ena änden av hallen till den andra!



♥ Vår lilla Vilja ♥





En liten goding som testar att ringa, telefonen är en mycket rolig grej! Lovis blir lätt svartis på Viljaoch villl gärna vara i centrum =)

Jag & Roger hade telepati idag =) Lite roligt faktiskt... jag hade planerat middagen och tagit upp köttfärs som skulle bli soppa =) Roger ringer strax därpå och undrar vad vi ska äta... Han var sugen på soppa =)) Hi hi det e inte illa det!

Lovis somnade tidigt idag! 19:20 medans Ellioth hade lite svårare, mååånga mysor i brallan! Men vi han att mysa bara jag och han och det e ju inte illa det! Det blev två sagor i mammas säng... Sen skulle han somna i sin, i soffan och ville inte alls som mamman och pappan =) Men tillslut vid 9 somanr han gott i pappas säng!

Jag blev lite smått stressad för jag hade ju typ 30 paket att slå in ikväll... Äntligen vart Lovis kalender klar idag!!! Har fått slått in de flesta och knytit fast de flesta av dem... Lite jobb kvar tills imorgon bara! Men jag måste faktiskt skryta med att jag e i good tid jämfört med tidigare år! Då har man suttit kvällen innan sent! Oj oj oj det måste ju allt vara lite poäng =)

Nu damp jag dödstrött ner i soffan jämte min sovandes gubbe! Hoppas att han får en bättre natt i natt, att han inte har såå ont! Han har haft det jävligt idag med i axeln... Man får lite panik! Han oxå... Det e lätt att det bli inflamation och det e inte roligt! Håller tummar och tår för att det ska gå över snabbt!

Nehe nu - mot sängen så man orkar upp piggelin inför en ny dag på Trollebo =) I morgon blir det bockarna Bruce - KUL!!


Morgonstund

God morgon!

En ny morogn gryr och här sitter jag med min andra kopp kaffe. Njuter av stillheten och lyssnar till mina älskade ungars snusande. Sitter och väntar på att de ska vakna till liv. Den här stunden är såå skön, bara jag. Har gjort mig i ordning inför en ny jobbedag, ätit min frukost och hunnit läsa tidningen i fred =)

Känner mig ganska utvilad för en gång skull efter en ganska bra natt!

Nu ska jag gå in och väcka de så vi hinner till förskolan i tid =) Ha en mycket bra dag!

Julkalendern

Puh... 17 paket till Ellioth är nu inslagna =) Var på väg att ta fram snören men de e som puts väck =( Hm undrar vart jag kan ha lagt dem?? En hel påse kan ju inte bara försvinna kan man tycka! Nåja en bra bit på väg och det börjar ju dra i hop sig! Tre dagar kvar innan det räcker med en liten viskning när man ska väcka sina juveler! "Paket"... så slår de upp sina bruna ögon och det tindrar!!

Jag minns det som om det vore igår! När jag en jul låg vaken lääänge! Det var dagen iföre dopparedagen. Jag hade en önskan om att det skulle vara något alldeles särskillt i paket nummer 24... Alf, det där gosedjuret som var från serien Alf =) Jag viste att mamma skulle sätta fram paketet på natten så det skulle finnas där när jag vaknade... Trotts tappra försök att vara vaken somnade jag tillslut och när jag slog upp mina ögon och serr paketet, viste jag! Det var Alf =) Snacka om att bli barn på nytt! Det var lycka!

Ellioths stösta önskan är att det ska vara fullt med småbilar i sin =) Ortoligt va?? Mest av allt vill han ha en ambulans, polis och brandbil i sina paket... De e nyss inslagna =) Ska bli roligt att se hans små stjärnögon tindra ♥ På torsdag ska det första paketet öppnas =) Vi har både chokladkalendrar och tvkalender =) Ska bli riktigt mysigt att följa julkalendern tillsammans, nu börjar Ellioht förstå sambandet =)

Imorgon ska det fästas 24 små röda ringar i Lovis kalender och broderas in datum och Loppans namn innan jag kan slå in hennes 24 paket och fästa dem! Man kan lätt undra vem som tycker att det e mysigast??

Det känns så skönt med den här julen, jag känner att jag har orken att njuta av den! Jag känner mig ganska bra i fas, i stämning och har redan glöggat lite =) Precis som det ska va!

Första dagen på veckan är gjord, nu e det bara tre dagar kvar innan jag tar helg och åker med min darling och min mamma & pappa till Göteborg för att se West side story! Åh va det ska bli mysigt! Middag innan och barnen ska sova gos sina underbara gudföräldrar ♥

I Alvins säng ligger mitt hjärta och tittar på sitt program idag, han har otroligt ont i sin axel... Det strålar från huvudet ända ner i fingrarna och det syns hur påverkad han är i ögonen =( Usch det gör såå ont i hjärtat att se honom med den smärtan! Man får flaschbacks från en jobbig tid som man förträngt! Han har inte gjort något illa med den men den vill inte alls idag. Värmekudden ligger på och jag försökte massera llite innan men man vågar inte riktigt ta i... Hoppas han kan somna ikväll för han behöver sin sömn! Om man ändå kunde ta lite av hans smärta...

Jag päser i soffan till den som dräper... I morgon händer nya spännande saker =)

Sov gott mina vänner!!


Tågbygge...




På Lovis föräldramöte berättade pedagogerna om vilka roliga lekar barnen leker på förskolan....

Lovis har verkligen anammat detta hemma med hjälp av sin storebror =)



Det är Varbergståget berättar Elioth =)

Mina barn har inte sovit middag idag och nu har jag en liten Loppa som börjar bli mer än lovligt trött... Men så länge man leker och har roligt så går det bra!

Nu vankas det alldeles strax middag, sen blir det ett bad innan sängen! Håll alla tummar & tår för att det ska funka =))






1:a advent

Då var det första ljuset tänt!

Fy vilket regn & rusk det är idag! Var bara ute en snabb vända runt brandstationen tidgare med Zelma men jag vet ju att det måste bli en vända till innan man kan andas ut... Det lär inte blåsa mindre heller för Berit e tydligen på väg... "Berit" ja de kan ju döpa dessa stormar! Vi får väl se hur natten blir, det e väl bara att förbereda sig på det värsta... fyra stycken i sängen och levande ljus =)

Ljusen kommer att brinna på Lomvägen och har gjort hela dagen ♥ Älskar advent, det är en tid i förhoppning och förväntan om julen som är i antågande! Det är mys det!

I år fann jag ny insperitation för att göra en ny advetsstake. När vi var i Göteborg fann jag lite nya dekorationer =)



    

Jag är mer än nöjd!

Kanske skulle man ta tag i lite fler projekt denna dag??? Det e ju liksom bara att ta tag i dem =) Då e ju halva saken gjord!!

Maken ska iväg och spana in en nya bil med en kompis... Jag e hemma med våra små troll så det e ju inget som hindrar =))

Nåja ha en riktigt mysig advent! Här kommer det att bli en kopp rykande varm glögg med mandel...

Julklappsinköp...

De flesta klapparna är inhandlade =) Känns hur himla bra som helst!! Det är ett par kvar men vi vet på ett ungifär vad det e som fattas!

Jag tror inte att det hänt någonsin tidigare att vi nästan vart klara innan decembers början... Jippi, det tar sig!

Idag har jag vart med mamma på en mamma & dotter turne, med lunch ute, fika ute och en massa shoppande =) Mycket tittandes oxå... Ibland måste man ju säga att man önskar att man hade en si sådär miljonen på kontot som endast var tilltänkt att slösa =) Sorry, där vaknade vi... Man blir inte rik på att vara förskollärare...

Ikväll åkte vi in och köpte lite rev och potatissallad och ut till mamma & pappa! Det blev ju jätte mysigt!

Nu sitter vi med två trötta barn i soffan och gosar och väntar på att Lovis pyjamas ska torka i tumlaren... Så oruttinerade var vi att inte ha en tvättad till henne... Men det ska ju hända här oxå! Om en liten stund!! Jag kan löva att så fort vi fått på henne en ren & torr pyjamas så blir det en välling på det och sen i säng =) Då en liten stund själv utan knufflandes barn i soffaan... Njutandes av LUGNET!! Sen kan jag med gott samvete gå och lägga mig och sova, i minst 500 km/h! Det tar på en att gå och handla, man är inte ensam heller... Jag, mamma och mins halva jordklotet på samma lilla fläck och alla armbågar sig fram till just samma sak! Djungelns lag kallas det! Det blev inte allt på listan och inte alla affärer heller, liten abrovinch =)

Ni rädda en liten lessen höna från en knufflandes bror... Sov sött och dröm fina drömmar!! Natti natti!!


Snark va trötta vi är =(

God morgon på er!

Idag e ingen piggelindag det kan jag lova! Natten har vart skitjobbig! Hade två små duracellskaniner i sängen som absolut inte ville sova efter gårdagen maratonsovning sent på eftermiddagen! Hm njä kanske inte såå ruttinerat =)

Men tillslut somnade vi för att vakna efter någon tilla, då var det trångt om saligheten kan jag lova! Två små barn som promt ville ligge på exakt samma ställe... Åh jag bar in Elllioth till hans säng så han somnade om ganska fort! Åh nu sover vi tänkte jag men icke! Tre gånger har jag vart upp med Ellioth på toaletten i  natt =( Länge har jag suttit där med en lite kille med stora tårar rullande nerför kinderna med jätte ont i magen =( Men han kunde inte bajsa, vad gör man?

Tillslut somnade vi om vid halv 6 och sov till kvart över 8 - halv 9 =) Det var skönt!!

Nu e hon nyduschad och sitter med min fossing i ett varmt fotbad för att testa att få bort mina liktornar! Håller alla tummar och tår för att de här plåsttren ska hjälpa!!

Kvällen blev bättre efter middagen och hade en mycket trevlig och go Alvin! Två små barn som badade =)

Till en början satt de i varsin badbalja men efter ett tag steg skrattet och då satt de i en balja =) Mammas sötnosar!!





När man badat blir man ju hungrig igen så då blev det knäckemacka i soffan!






Sen kom den store killen med och satte sig med de små trollen ♥ En härlig trio =)

Igår åkte alla adventsstjärnor och advetnsstakar upp! Åh va det blev mysigt!! Nu e det snart jul och julstämningen är på topp! Julskivan åkte på igår när jag lagade middagen! Det e bara att njuta på nu!

    

Min underbara man lagade en adventstake som gått sönder så den fick flytta in i Alvins rum efter att hans stjärna inte ville fungera med de nya ellamporna... Inte så snyggt med en stor klump mitt i stjärnan!

Sen behövde vi en extrasladd ut till köket och vi hittade inte den vi brukar ha, den hade vist fått fötter... Men en gamal "farfarsladd" hittade han som han bytade hankontakt i =) Nu blev det liv i farfarsladden och det känns ju roligt!
Min farfar e med lite överallt han ♥ Ellioth älskar att höra om när jag var liten och allt som jag och min farfar gjorde tillsammans!! Och jag älskar att prata om honom, han blir liksom mer levande då ♥

Ne nu e det färdigbadat med fossingen! Nu får vi se vad som händer...
Snart blir det frukost! Och ett stort hopp om att dagen ska bli bättre än natten och att min lille Nisse slipper att ha såå ont i magen!

Ha en bra dag!


Bläääää

Åh det e nog ingen bra dag idag... Bråkade just med en testosteronstin tonåring =( Blir såå trött, man pratar och pratar och tror att allt e bra men så icke så nicke...

Hade planer på att ge mg ut runt strängen med lillhöna medans Ellioth sov men Alvin hade innebandyträning så det sket sig =( En annan dag kanske! Man börjar bli trött på att hålla i allt hemma just nu. Sjuka barn tär på en och e man inte helt fit for fight själv så blir det inte så bra =( Nåja det blev en snabbis runt Kalle-vägen så Zelma fick kommit ut i alla fall och Lovis somnade gott i vagnen och står utanför och sover. Alvin kom iväg på träningen han med. Sen taggar vi inför naturkunskapspluggande =/ Han har omprov imorgon och måste klara det. Jag vet att det ligger på honom men kan man så hjälper jag gärna honom att plugga med bara han visar lite vilja själv med!

Har haft en mysig lunch med Nett och Vilja i alla fall sen hamnade vi alla på soffan där Ellioth somnade =) Mys!! Lite ljus i mörkret i alla fall ♥

Snart kommer min man hem på en blixtvisit för att hämta servicboken till bilen och sen bär det av upp till Kinna för att lämna in den så de får se vad det e för fel på den. Växellådan går inte som den ska =( Något kluckar... Tur att man köpte den på en bilfirma så man har lite garantier =) Och japps jag har en man som kan prata för sig ♥ Tur för sånt e inte min grej =)


Adventsfint

Igår kom det upp två fina advetsstjärnior i köksfönstret! Tack snälla mamma ♥





Sen hittade jag en jättefin dörrkrans att hänga på dörren!



Idag har vi inte gjort många knop... Vi sov till halv 8 =) Det e inte illa efter en jobbig natt =(
Ellioth är inte bra i magen ännu så vi blir hemma hela veckan och kurerar hans mage. Känns inte så bra att skicka iväg honom när han inte e bra, varken för hans eller restrerande barn på Solkulla!! Det e jobbigt när han inte får tillgodose sig maten ordentligt, han har ju inte mycket att ta av den minimannen!!

Vi har vart ute och gått runt brandstationen i alla fall, Ellioth åkte på vagnen... Han orkade inte gå och han frös! Lilla stackarn! Lovis somnade som en stock så nu står hon utanför och sover gott i vagnen!

Jag och Ellioth tittar på Petsson och tomtemaskinen =) MYS!!

Ha en fortsatt bra dag!!

Föräldramöte

Ikväll har jag och Roger vart på föräldramöte på Ellioths förskola! När vi kom möttes vi av marsaller vid ingången och inne stod glöggen på värmning. Man känner sig såå välkommen! Det blev pepparkaksverkstad där föräldrarna fick dekorera sina barns pepparkakshjärtan! De hade bildspel med citat ur läroplanen. Mycket tänkvärt!

Det blev kaffe och smörgås, diskussioner och vi satt och blädrade i Ellioths portfolio. Mysigt att se hans utveckling från start! Vi är verkligen såå bortskämda med hans förskola. De är alldeles fantastiska, gör ett otroligt bra arbete med våra barn! Jag känner mig fullt trygg med att lämna det bästa vi har hos dem, de är trygga och har roligt och det är det allra viktigaste!!

Jag är grymt avundsjuk på deras underbara lokaler, särskillt när man ser det från mitt perspektiv... Jag jobbar i en paveljong (barrack) och den är såå tråkig! Men när allt kommer omkring så är den rätt ok. Men i den bästa av två världar så står det en mycket bättre lokal på min önskelista =) Framtiden är oviss, man vet ju aldrig vad som händer o´men jag hoppas verkligen inte att den blir sämre! Då e jag ganska nöjd med det vi har idag!

Våra små troll har vart hos sina goa gudföräldrar ikväll och fått spagetti & köttfärssås och en massa kvallitetstid, mys och gos! Tack!!

Ellioth är piggelin nu och det är mycket skönt!! Men Lovis har fått feber och hostan tilltar... =( Puh, är trött på detta!! Jag mår inget vidare heller, min hosta har blivit hemsk!! Jag tänte ta mig en sup på lite Cocciliana men till mitt förtret var den för gammal... åt helvete för gammal! Typ över ett år!!! Suck!! Ska man orka ta sig till läkare i morgon då tro?? Håller alla tummar och fötter för att vi ska få sova lite i natt i alla fall...

Det blev en tur med mamma till stan =) Viktväktarna är nog ganska bra i alla fall och jag kämpar på! + 0,5 på en månad det kan man ju inte klaga på i alla fall =) Jag kämpar på på veckan och släpper lite på helgen och det verkar ju funka ganska bra i alla fall... Ska inte ge upp!! Snart e det ju och efter det så e det hårda pix och fram till dess så håller vi igen på veckan och försöker att räkna mina propionts!!!

Sov gott!

Beslutsångest...

Åh jag har nog allt lite beslutsångest... Ska jag eller ska jag inte orka åka in till viktväktarna idag... Jag tror att jag åker in i kväll med mamma i sånna fall...

Tänk vilken bra mamma jag har ♥ Hon ringde precis och frågade om vi skulle åka in idag =) Klart att vi gör ikväll! Jag kan ju sätta mitt huvud på att det e ett plus på vågen... Men det e väl inte konstigt alls, så går det när man inte räknar såå bra eller äter alldeles på tok föör mycket på helgen oxå! Ja ja det blir lite nya tag i alla fall! Det blir bara vägning för jag ska på föräldramöte ikväll för Ellioth klockan 18 och tyvär vet jag inte hur man klonar sig ännu...

Min underbara mamma kommer hit redan efter jobbet då hon slutar 14 idag och vi har inte setts på evigheter! Ska bli mysigt! Vi ska åka ner till blomsterboden och köpa en advetsstjärna =)

Jag har tagit mig i kragen idag och klätt på barnen och vi gav oss ut på mossjakt =) Måste ju ha lite mossa till adventsstakarna! det var skönt att få lite frisk luft, Zelma kom ut på en promenad och Ellioth fick gjort av med lite energi! Han e redan på bättringsvägen och det märks på honom! Han har mycket mer ork att skrika på sin lillasyster och hon har ingen ork så hon piper typ hela tiden =/ Ja det e skruttiga familjen det =) Mamman e med skruttig så det jämnar i alla fall ut sig lite =)

   

Jag tog  med kameran ut på vår lilla promenad. Ellioth ville gärna gå uppe på kanten men det var grymt lerigt så han bara halkade runt.

Fångade en fin lav på ett träd.






Tycker att naturen e väldigt vacker om hösten, vackra färger.


   

Ellioth bär den nyplockade skörden i en egenvald kasse. Lovis får sitta i vagnen medans vi plockar mossa =)



Nu ska jag sätta på en kopp kaffe till mig och fixa lite frukt till miig och barnen!
Ha en bra dag på er

Den som dräper

Fy farao vilken jävla läskig serie... Den e INTE bra att sitta och titta på när man e ensam hemma... Nervkittlande som faan!

Skräckisar e inte min bästa genere... Jag vill gärna se för på ett sätt gillar jag att bli lite skrämd... Men just när jag sitter hrär, hoppar upp och ner, sätter fingrarna över ögonen och liksom kikar emellan... Puh, finns det en liten chans så kan jag resa mig och gå en runda... Lika skämmande att bara se på mig enligt Roger... Min skrik kan med få en att hoppa =))

Minns när jag var liten då satt jag bakom mammas rygg och tittade, eller lyssnade för så fort det blev läskigt gömde jag mig... När jag och Lisa var 13 år så gick Exorsisten på tv. Pappa & mamma förbjöd oss att se den för de viste ju mycket väl hur hemsk den var och hur lättskrämd jag var och vilka mardrömmar det kunde bli... Men som trottsig 13-åring så smög vi upp i trappan, bakom soffan där de satt och tittade och kikade en liten liten stund och fy farao va rädda vi var... Kanske inte behöver säga att vi bler avslöjade ganska fort =)) 

Just den som Dräper... Det värsta av allt så kanske det händer just nu någånstans... den utspelar sig i ett grannland, Danmark... bara en biltur bort kan man säga. Världen är liten och man ska nog vara lite mer tacksam för det liva man faktiskt har! Världens mest underbara man och världens finaste barn! Kan ju inte bli bättre, eller hur!

Imorgon är det min tur att vara hemma med mins sjuka troll och vara sjuk tillsammans med dem... Hostar och snörvlar... Känns som om jag har feber men när jag testar så visar det inte ett smack... Skönt förvisso!

Nu e det snart ett dygn sedan vår lille gosse kräktes för sista gången... Men han e INTE bra i magen =( Mammas lille stackare! Hoppas verkligen att han ska bli bra snart! Idag fick han välja middag, allt för att det ska bli lite mer spännande att äta! "Jag vill ha strålar mamma" Klart att min lille Nisse ska få det! Nudlar, wokade grönsaker och kyckling! Mycket viktigt med soya oxå =) En kullinarisk maträtt =) Det ska ju läras i tid!!

Lovis hosta vill inte ge med sig och pappan tycker att hon blivit sämre idag =( Det återstår att se hur det hela utvecklar sig =( Jag kan ju inte påstå att jag e något vidare så jag hoppas att det blir en lugn dag imorgon med mycket filmtittande, kramar i soffan! 

Nu kom Roger hem efter att ha hämtat den store killen i stan där han vart på en Wic-match =) Skönt att ha dem hemma igen! Han hade haft det bra trotts en förlust för vårt Wic!

Svammel, svammel och åter svammel... Hade jag haft feber hade jag skyllt att på den =) Men ack va det sket sig =) Sov gott mina vänner!

Städar...

... eller hade i alla fall planerat att ta vid där jag avslutade igår. Men det e inte lätt med två små förskylda barn och en försklyld mamma... En hund som vill ut i regnet... Har verkligen INGEN lust alls att ge mig ut med ungar och hund... Åh det känns som om det inte e en bra dag idag! Deppad värre, ont i halsen, massa måsten och ingen ork till dem! Ingen hjälp får man heller!!!

Längtar tills ikväll när jag får hem min gubbe som säkert e megatrött men hemma i alla fall! Han jobbar, det borde vara förbjudet på en lördag! Åh vad jag känner mig gnällig!!

Men jag får ge mig lite credit i alla fall! Har städat ett skåp... Har flera kvar, typ alla...

Nä nu får jag ta mig i kragen... Lovis skriker... Zelma e hungrig... Ellioth gastar... Åh Alvin SOVER!!! SUCK!!!

Hoppas er lördag blir bättre än min....


Måndag...

Gokväll på er!

Då sitter man här på övertid =) Klockan e ju jätte mycket! Det kunde man banne mig inte tro att jag skulle fxa att vara uppe såå länge en måndag! Men det e som en duracellskanin =) Jag har lite svårigheter att slappna av ikväll! Haft ett mycket bra föräldramöte, avdelningsmöte ikväll och det e kul!

Då borde man va trött, det var jag tills jag läste mina mejl... Åh jag fick ett atomutbrott!!! Vill inte, orkar inte, står inte ut... Iblan önskar jag att jag var en stark kvinna som kan säga nej, stå för det, oavsett vad andra säger, säga emot, ha stake... Har jag det?? Det återstår att se, det är en morgondag imorogn, då får vi se hur fru Stehnson agerar =) Kan bli en rolig följetång =)

Min älskade gubbe snarkar gott jämte mig i soffan, jag kolla på "Den som dräper"... Ska snart gå och lägga mig och jag har rdan förberett allt för morgondagen... Tisdag, kort dag men möte på kvällen... En dag i taget!

Min små troll sussar och jag har inte träffat dem i eftermiddag... Men jag lever på en underbar morgon =) Hade en gosse som lyssnade exemplariskt på sin mamma och jag måste skryta =) Det fanns en mamma som lyssnade exemplariskt på sin son oxå =) Inte ett enda litet kivandes och en mamma som fann kraften att leka sig igenom morgonen =) Inte illa för den här mamman!!! Mammapoäng att leva på!!! Sådana poäng behöver den här mamman!!!

Shit va läääskigt!!!  en jäklas serie det här!!

Gonatt alla!!

Fars dag <3

Då var den här helgen till ända och idag har vi firat fars dag!

Hade en tollunge som vakna tidigt, idag med... Vi låg och drog oss en bra stund innan pappan gav upp och vi hängde på =)
Det blev storstädning av toaletten, tvätt, fruskost och en låång promenad för min del innan vi kom iväg för att bada på Klitterbadet =) Det var mys och tiden flög iväg...
Vi traskade upp och tog en sväng innom bastun men Lovis hade inte någon ro att sitta där idag.

Det blev en tur om blomsterlandet innan vi åkte till farfar och överraskade honom med en vätte ♥
Kaffepannan åkte på och vi tog en fika innan Lena skulle ivög och jobba, det var jätte mysigt!
Jessan kom oxå förbi =) Roligt att träffa henne med!

En sväng om Tvååker för att lämna ett däck till Jörgen...
Ett mycket viktigt stopp blev det innan Veddige ♥ St:Jörgens kyrkogård för att tända ett ljus för min farfar! Åh vad jag saknar honom!! Ellioth och jag pratar ofta om honom och han älskar att höra vad vi gjorde när jag var liten =) För min del är det underbart att minnas honom, han blir mer levande i mitt minne!!

Hem och hämta Zelman och ut till Näs för att fira min pappa på fars dag!
Ellioth bar in morfars vätte och var mycket stolt att få den äran!
Där blev det söndagsstek, en favorit för hela familjen Stehnson!!


Det har inte vart en lätt kväll på Lomvägen att få två små troll att sova...
Suck, jag gav nästa upp efter mer än en och en halv timmes slitande och försök...
Tillslut somnade min lilla Loppa på mig medans Ellioth åkte pappataxi in till sin säng och somnade tillslut han med!
Nu har vi tagit en kopp kaffe och jag e dödstrött!
 Hade mer än gärna blundat och gått och lagt mig om jag ska vara ärlig!!
Jag har nästan somnat flera gånger i soffan!

Den här helgen har bara swichat förbi... Vi har haft fullt upp men ändå tagit det med ro...
Känns som om jag hade behövt en veckas lugn och ro....
Veckan som kommer är inte lugnet självt... 2 kvällsmöte, en kusr för pappan och en natt för pappan...
Men en dag i taget så ska vi nog fixa det här =)

Ne nu ska vi kolla på Beck!
Natti natti


Kingston 2 år =)

Hade en liten Loppa som vaknade mitt i natten, halv 6!!!
Det borde va förbjudet en lördagsmorgon!!!
Men jag kände mig ganska utvilad... kan kanske bero på att vi gick och la oss kvart över 9 igår!!!
32 år och leva som en pensionär... eller är det just såhär det e under småbarnsåren?

Vi var bjudna på barnkalas på Lekstugan men jag kan inte påstå att jag kände för det till en början...
Lite pirrigt var det ju såklart! Det e 15 år sedan jag och Clarita träffades... Vi känner ju inte varandra längre?!
Men det e min släkt och det e dags att ta vara på den, vi e inte så många!
Jag och Clarita är tredjemän (hennes pappa Stefan och min mamma e kusiner), vi umgikt mycket som barn och sen gled man ifrån varandra... Har levt två totalt olika liv...

Vi åkte ner till Karlssons och inhandlade en present till Kingston och en blomma till Clarita! Det var ju inte bara en liten 2-åring vi skulle fira... Clarita blev 30 år idag med =)
Hem igen och sen var det middagsdax, dusch och påklädning för att sedan fara in till stan.. Det blev ett stop i Lindberga för att lämna Alvin innan vi var i stan.

Det e ingen vanlig dag för det e Kingstons födelsedag =) Hurra hurra hurra HURRAAAA!!!

HAde en miniman som INTE ville till någon lekstuga, där fanns en STOR pirat som han minsan inte ville träffa... Men vi sa att han jobbade inte lördagar och som tur var kom han inte =) Ibland ska man ha tur!



Här har vi den söte lille födelsedagspiraten som sitter och vaktar skatten =)




Hela gänget smaskandes på korv med bröd!




Kingston testar sin nya traktor!




Två små....




HALLÅÅÅÅ!!





TITTUT!!!




Weiii, det går fort att åka i rutchkanorna =)




Ellioth har hittat en spännande tavla =)




Clarita & hennes lille Kingston!!

Tack för en oerhört roligt eftermiddag!!


Vi var otroligt trötta när vi skulle åka hem, det var ju inte bara Loppan & Ellioth som sprang om vi säger så =)
Det blev en tur om Kvantum och hicorymarinerade revben & potatissallad till kvällsmat! Mumsfillibabba!!

För att inte hamna på soffan traskade vi bort till 6:an för en kaffe innan "Så mycket bättre" började...
Men vi vart dödströtta och behövde traska hem och vi hade två godisugna barn som dök neri godisskålen innan det blev pyjmasdax och sängen!!

Det var inte svårt att få dem i säng och jag måste nog erkänna att jag är uppe på övertid så det visslar om det!
Det ska bli otroligt gott att lägga sig och jag hoppas att det blir lite sovmorogn i morogn, i alla fall till halv 7...
Sen bär det av till Klitterbadet imorgon för att mysa med farden i det här huset <3 Sen åker vi hem till min pappa och äter farsdag-middag!!
Kan ju inte bli en bättre helg!!

Ska tilläggas att min man sover djupt bredvid mig i soffan så jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag mer än gärna vill smyga ner i sängen, dra täcket högt över öronen och slumra ända tills imorgon!!
Hörde idag att det var ju mors natt.... Då får man ju välja att man vill sova, eller?? Och fars dag imorogn =) Då får han välja =))


Natti natti!!


Tacos...

En låång dag på jobbet har det vart men jag har fått gjort jätte mycket så det känns mycket bra! Det känns i mammahjärtat att behöva lämna sina små troll halv 7 till 5 en fredag... Det e inte jätte roligt att ha dem såå länge på förskolan även om jag vet att de har det hur bra som helst på sin förskola!

När jag hämtade dem hade Ellioth önskemål om middagen... Tacos! Mamman e inte särskillt svårövertalad på den punkten faktiskt så när vi väl kom från Solkulla bar det av till Eklöws för att inhandla det som behövdes till middagen! Två snälla men trötta barn och en trött mamma kanske inte e den allra bästa kominationen men jag måste säga att det gick mycket bra att handla trott allt!!

Väl hemma på Lomvägen var det bara att pacla in varorna, ge hunden mat ovh ge oss ut på en promenad med henne! Måste säga att jag känner mig mycket nöjd med eftermifddagen =) Emil åkte på tv:n nu när vi kom in frysna och kalla och jag hamnade i soffan men gosig Lovis ♥ och en kopp kaffe! Inväntar min gubbe som snart kommer hem så ska han få värma sig i en varm dusch medans jag och barnen lagar ma!

Ha en trevlig fredagskväll!!

Cellprov...

... japp idag är det gjort, cellprovet! Nu i efterhand känns det skönt att det är ur världen! Men just då kändes det inte såå kuligt precis! Det är det absolut otrevligaste läkarbesöket som finns, inte för att jag är rädd utan för att det känns läskigt... Rädd det blir man hos tandläkaren och ibland läkaren =( Mentalt förbereder jag mig för att jag snart borde få en tid hos tandläkaren... Uj uj det e inget roligt!!

Ska fortsätta med mina nya p-piller som verkar fungera mycket bra... HAr haft ett grymt sötbehöv det sista och fick det bekräftat att det beror mycket på p-pillren! Det kommer att stabilisera sig! SKÖNT! För fy farao va kämpigt det är att stå emot!

Det blev en snabbis till stan men eftersom det krävdes en p-skiva fick jag leta upp ett ställe som sålde dem! Hade ingen lust att få en p-bot oxå! Men som tur var såldes de på vårdcentralen =)

Barnen var på 6:an och hade det mysigt! Känns såå skönt att ha ett sånt fint ställe att lämna det bästa jag har till =) Vet att de alltid har det bra där ♥ Stannade till på en snabb kopp kaffe när jag hämtade trollen... Känns stresssande med allt framför sig så jag stannade inte länge... Hade mer än gärna suttit kvar lääänge och tjötat och druckit kaffe om man inte ska lämna barn halv 7! Men nu e middagen avklarad, barnens tänder borstade och de har somnat gott i famnen på varsin förälder ♥

Nu slappar vi i soffan och dricker kaffe och ska glo på tv heela långa kvällen! Det e en sån frihetskänsla att få krypa upp i soffan jämte min stora kärlek om kvällarna och titta på tv när barnen har somnat! Det är den största energikällan jag har att ladda batterierna på! Han ger mig allt jag någonsin behöver ♥ Tur för mig att jag har en såå underbar man! Tänka sig att det är 6 år sedan vi gifte oss och jag känner mig stolt över att han är min man! Hi hi  lite kärlekssvammel mår man alltid bra av! Får lite perspektiv på tillvaron! Det som e såå självklart ska man till vara på!!

Sov gottigt alla mina vänner!

Hörseltest!

Glömde ju en mycket viktig del av gårdagen!
Min lille Nisse var på hördeltest med mormor igår! Oj va det hade gått bra!!

Han hade satt på sig hörselkåporna och prickat in alla ljuden!
Efter varje nytt ljud tittade han upp på skjöterskan och nickade!

Lilla söta Ellioth!!
Nu vet vi att det inte e något fel på öronen i alla fall =)
Nu e det bara skit... eller symtom av 4-års trotts!! Ha ha det får vi nog leva med =)

Min lilla höna pöna e redan vaken, sen halv 6 då jag ranatde upp...
Nu ska det väckas en storebror och alla ska vi strax iväg till jobben!!

Ha en bra dag!


Mitten på veckan...

...onsdag, lillördag... Skönt att det är mitten av veckan och bara två dagar kvar till helg =) Lääängtar!

Är dödstrött och skulle gärna gått och lagt mig klockan 7 med barnen... E ju inte jätte roligt precis!! Det e ju kvällarna man e ledig och ska ha såå mycket energi att grejja hemma, gå på promenader mm. Jag hamnar i soffan med mina troll till sjukhuset =) Ellioth älskar det programmet så det har blivit lite obligatoriskt =) Sen slocknar de en efter en och åh va skönt det hade vart att lämna in handduken själv oxå! Men jag höll mig, drog ut Zelman och gick längs Kullavägen under gatbelysningen! Har ingen lust att ge mig ut på småvägar mitt i svartet, e alldels föör mörkrädd för det =( Men Zelman fick gjort det hon slulle och nu har hon krupit upp under husses filt!

Imorgon är det en kort dag! SKönt tycker jag, hade dock vart ännu bättreom jag sluppit det jag ska in och göra... Ctg- prov på mördravården! Usch va jag ogillar att vika upp bena och hamna i den himla stolen... Men ett nödvändigt ont! Banrnen ska vara med goa Janice så de slipper att åka med mamman!! Tur för mamman!!

Veckorna fullständigt flyger fram och det känns inte riktigt som om man hinner med! Det e bara tre veckor kvar sen är det 1:a Advent! Åh va mysigt det ska bli, ser jätte mycket fram mot det! Älskar alla ljus och röda gardiner!!Det mesta e förberett och färdigt inför Advent! På jobbet sjunger vi julsånger för fulla muggar, hemma planeras det inför Lucia. Mycket som ska inhandlas, julklappar som ska köpas och slås in!

Advetskalendern till Lovis e klar, nu ska det fållas och slås in 48 paket till mina älsklingar! De flesta e nog inhandlade... Lite till Ellioth kvar tror jag... Tycker att det är såå mysigt! Jag blir som barn på julafton jag med och går och planerar och funderar för att det ska bli så bra som möjligt =)
Bilder kommer innom kort =)


Svammel =)

Ha en trevlig kväll på er! Hej svejs!!

Det gula varuhuset...

En tur till Gekås har det blivit i eftermiddag med min mamma! Hon ville ha lite hjälp med att inhandla lite julklappar till kidsen! Vi hittade en del i alla fall och det känns faktiskt bra =)

Vi ligger ganska bra till själva oxå med julklappsinhandlandet! Det kommer att bli en tur till det gula varuhuset en gång till när vi fått nästa lön för att kompettera en del... Fast jag har läget under kontroll och vet vad jag ska köpa... Vill inte köpa en massa skit bara för köpandets skull, det känns inte oms att man har råd med... Ne jag e ganska nöjd med min lista =)

Nu slappas det i soffan med kaffe och gubben ♥ Vi inväntar grabben som strax kommer hem från Tofta.

Sen blir det makaronikokning till lunchen i morgon för att inte tala om sängstupning! E dödstrött och jag förbereder mig inför en natt med krupphosta... Ellioth hostar väldigt och var lite blek om nosen så vi får se hur det blir!

Hej svejs =)

En till...

... bra morgon på Lomvägen =)

Idag funkade morgonen utan kämpigheter och barn & mamma är glada! Lite frukt i tv:soffan medans mamman dricker kaffe & äter frukost. Sen på med kläder och iväg utan grinigheter =)

Hade dock en son som blev helt plötsligt ARG när jag skulle lämna dem, skulle inte vinka i fönstret med Lovis heller... Hoppas att det går över! Lovis var nöjd i alla fall, stäckte sig efter Christoffer och gick med honom och vinkade!

Har en stor grabb som tydligen är väldans morogntrött efter att suttit och kollat på tv halva natten!!! Åh trött man blir!! Men nu e han uppe med, nyduschad...

Strax bär det av till jobbet, en kort dag idag! I eftermiddag ska jag njuta av att vara med trolen och sen vidare in till viktväktarna... Håller alla tummar och tår för att det ska stå någorlunda still i alla fall... Känns så! Har funkat mycket bra utom på helgen så det e ju inte illa det =)

Ha en bra dag på er!!

Blåbärsmuffins

Har haft en mycket bra dag idag ♥

Morgonen gick hur bra som helst, jag väkte ett  barn i taget... Ellioth först och vi gick och klädde på oss innan tv kom på. Sen var det Lovis tur och på med kläder. Vi han med lite lite tv medans jag packade ihop oss innan vi gav oss av! Vi var i tid till förskolan idag men fröken hade försovit sig =( Men jag måste verkligen ge dem credit att de var på plats såå fort!!

Lämningen gick ganska bra, Lovis blev lessen men det hade gått över när jag kom med bilen och vinkade!

När jag kom till jobbet fick jag en ycket glad överraskning! Jag var helt på det klara med att jag gick till 16... men det stod 14 =) Åh nu ska jag hitta på något med barnen efter jobbet!!

När jag kom till Solkulla kom det en liten kille springande med armarna sträckta mot mig!! "Mamma!" Han blev jätte glad och det blev jag med =) Ett sånt mottagande brukar jag inte få... Tänk vilken bra dag! Jag frågade vad min lille solstråle ville göra med sin mamma denna eftermiddag... "Baka muffins mamma"!

Japp, sagt och gjort det blev blåbärsmuffins med vit choklad i =)





Det är något speciellt när man bakar och få slicka visparna =) Det hör liksom till...


    

Mmmm det blev mång muffins!!



När formarna e slut och fyllda så är det fritt fram på skålen =)


   

Bilderna talar sitt tydliga språk =) De E mumsigt med muffinsbak!!




Det färdiga resultatet...

När vi körde hem från Solkulla sa Ellioth mycket bestämt:

"Mamma, när vi bakat måste vi ringa Nett så får hon komma och dricka kaffe och fika!!" Lilla söta Ellioth =))




Klart att pappsen ringde Rikard & Nett! Det var inte bara mina troll som gillade muffinsen =) Det gjorde Vilja oxå!!

När vi fikat färdigt hade jag två trötta & nöjda barn så vi tävlade in på toaletten där det blev pyjamasreis!! Barnen hade önskemål om att läsa bok i mammas & pappps säng innan man ska sova ♥ Mycket mysigt och ett mycket bra avslut på en mycket braig dag!!




Nattsaga med Ludde Lump!!

Ögonlocken börjar bli ganska tunga... Starx blir det sängen för min del med! Natti natti!




Klitterbadet

I går var det en riktig familjedag för familjen Stehnson =) Vi begav oss in till stan för att bada på Håstens simhall med familjen Altesson-Kling! En härlig familjeutflyckt som vi bestämt att vi ska försöka göra så ofta vi kan! Det är helt fantastiskt vad det har hänt saker med Ellioth =) Från början ville han inte ens gå i badet men nu tycker han att det är mycket roligt!

Tyvärr var Håstens simhall stängt pga simtävlingar igår... Lite tråkigt tyckte vi det var eftersom vi var så inställda på att bada... Vi bestämde oss ganska snabbt att vi skulle fortätta till Klitterbadet! Och på något sätt var det nog meningen =)

Klitterbadet så INTE ut som det gjorde sist vi var där för flera år sedan! En helt fantastisk liten oas gjord för barn! Där fann djur om krokodiler, delfiner mm om sprutade vatten, små rutchkanor som de kunde åka själva =) Ellioth och Lovis fullkommligt älskade det! Nu blir det en längre utflyckt på söndagarna =)



Liten höna poserar framför kameran =)



En mycket lycklig liten Vilja badar med storasyster!!



Ellioth hoppar ner i vattent från kanten!!



Familjen Stehnson =)



Grrrr en krockodiiiil!!!



Woiiii lilla Loppan åker rutchkana i full fart! Till en början fick man hålla i handen men mot slutet ville hon minsann inte hålla i handen... Inte gjorde det så mycket att hon kom under vattnet heller... Tokiga unge!!



En startklar tokfia!!


Så mycket bättre

Åh va jag gillar "Så mycket bättree" =) Den här omgången tycker jag att det var mycket ba atrister emd =) Ja jag vet jag är en obotlig Tomas Ledin faan!! Men Eva Dalgren och Lena Philipsson tillhör oxå min tonårstid! Man blir lite nostalgisk och man känner musiken, den talar liksom till en...

Ibland så saknar jag musiken ganska mycket i mitt liv... Förr spelade jag otroligt mycket musik 24 timmar om dygnet... Nu är det mycket sällan som jag sätter på en skiva! Oftast när jag ska städa elelr laga mat och när jag är själv... Då kan man leva sig in i musiken, spela hur högt som helst =) UNDDERBART! Ibland är jag faktiskt bara Cissi och vill då njuta av det =)

Våra små troll har lämnat i lappen ikväll och jag har precis burit in den och stoppat om dem i sängen. De sussar gottigt och det är ett speciellt lugn när man lägger dem i sina sängar, pussar dem på pannan och llägger om deras täcke. Mina små hjärtan! Lovis osm nar varje kväll imin famn i soffan och det är såå underbart att denna lilla varma varlese somnar lugnt och stillla hos sin mamma!

Vår lille gosse somnade gott på sin pappas arm brevid honom i soffan och det är såå skönt att se dem tillsammans! Man blir så varm i hjärtat! Ellioth har inte alltis haft det så lätt att somna, hans första 2 år körde jag honom i vagen och det kunde ta såå låång tid! Ibland körde vi fram och tillbaka i flera timmar! Min llille gosse!
Sen hände det något! Jag la honom i sängen och sa att jag bara skulle gå på toa... Oj va det kan ta lååång tid att gå på toa =) När jag tassade tillbaka sov han =)) Vi gjorde det om om om igen! Sen funkade det hur bra som helst! Han älskar att ligga i sin säng och lyssna på sagoband <3 Häftigt att se hans utveckling, nu är han en mycket tryggare liten kille även om han fortfarande e mycket osäker & blyg =)

Nu sover min man på soffan =) Han slocknade ungifär samtidigt som Ellioth =) Men jag ska inte säga så mycket för han ska gå upp 5 imorgoon för att åka ut till Vär och jibba ett par timmar! Sen blir det frukost innan vi drara in till simhallen! Söndags mys på hög nivå! Efter badet blir det middag hemma och hämta upp Alvin för att på eftermiddagen köra till Onsala och se Alvin spela innebandy! Det ska lbi såå roligt!! Det har hänt så mycket med killarna och laget så det slka bli spännande! Ikväll sover Jesper och Felix över =) Det sitter som tre hökar vid varsin dator inne på Alvin lille rum =) Imorgon blir det minsan ingen sovmorogn heller =) Kyrkan startar klockan 10! Oj oj oj !!

Ne nu blir det thriller på 4:an... Ha det gott!!

Lördag...

God förmiddag på er =)

Solen skiner i Veddige idag och det var jätte skönt ute! Jag, Zelma & Lovis har gått runt strängen nu på förmiddagen =) Hon somnade gottigt!

Ellioth myser med sin pappa iden nya Passaten =) De e på turne i Falkenberg och en svänga om Tvååker =)

Idag bär det av mot stan & Hajen för att fylla på förråden lite... Inget roligt men ett måste tyvärr!! Vi ska stanna till och titta på Sanna när hon hoppar Clearround oxå! Det ska däremot bli mycket roligt!!

Ha en trevlig lördag på er!!


Kan själv

Min lilla höna börjar bli stor =) Igår skulle hon minsann försöka själv hon... När vi åt lunch testade hon att hälla själv med en full 2-litare! Jag kan ju bara säga att det gick inte så bra... Det blev en insjö på hela bordet och ett vattenfall ner över golvet, typ överallt =) Hm det gick ju sådär...

Men sen på eftermiddagen så satt vi och fikade på kaffe och frukt... Då skalade hon minsan en clementin, alldeles själv!! Det tycker jag var fantastiskt bra!!







Nu börjar vi i alla fall bli bra här efter förskylningar och hosta! Men jag märkte igår hur lite som behövs för att sätta i gång Ellioths hosta så lungorna vänds ut och in =( Tur att jag stannad ehemma hela veckan! Idag är vi lediga så då känns det mer ok att försöka hitta på lite!

Idag håller vi tummar och tår för att vi ska få hem vår nya bil! Annars hoppas jag att vi kan hämta den imorgon! Det ska ju trotts allt bytas däck, plockas ur osv... Timmarna ska ju räcka till med! Igår måste jag ju säga att jag blev rent chockad när Roger kom hem strax efter 18!!! Har ju inte hänt på länge... Men det var jättemysigt! Vi åt köttfärssoppa tillsammans och dracka kaffet i soffan kollade på tv och sen somnade han med Lovis på magen ♥

Idag e det fredag så då blir det fredagsmys med la familia och vår store gosse ska komma hem =) Ha en bra dag på er!!

Alla vi barn i Bullerbyn

Idag har vi inte gjort allt för många knop... Vi vaknade ganska tidigt så det bidde frukost tidigt =/ Men natten har vart ganska bra trotts allt =) Loppan har sovit inne hos oss och Ellioth har sovit hela natten i sin säng utan att hosta allt för mycket! Hostemeducin e bra!!

Nu päser vi till "Alla vi barn i Bullerbyn"...



De älskar alla Astrid Lindgrens filmer och de går varma här på Lomvägen =) Tur att mamman oxå tycker om de filmerna!! Jag kan titta på den om och omigen =)



Mina små underverk ligger i varsin sackosäck och tittar... De är det ny favoritstället... Båda rusar in till Alvins rum och hämtar varsin! Och när man ser hur gottigt de har så förstår man ju =)



Min lilla Loppa har nu bytat nappar, till nam... Mycket godare tycker hon och billigare för mamman =) Sen har hon nu fått en ny komis som ska följa med överallt!! KRÅKAN!! Det e inte lätt att vara småsjuka... de kommer så mycket olater då, fast det tycker mamman och pappan att de kan få ;)



Kacka heter den =) Lovis har döpt den alldels själv =)



Min lilla Nisse slappar gottigt med snuttefiltar och Peppagojjan opch hunden =) Lilla sötisen ♥



Det e grått väder idag med =( Inget roligt alls... Vi drar ut på morgonpromenaden... Zelman  ligger gott i soffan, hon har ätit frukost men sen kurar hon i hop sig igen...



Ha en bra dag!

Innelåst =(

Min stackars lilla Lovis!!
Fy det var en eftermiddag som vi sent kommer att glömma på Lomvägen!
Jag passar Vilja och sitter med henne i soffan och Lovis leker i köket... tror jag...

Ett, två, tre så är situationen helt annan... Lovis har låst in sig på lilla toaletten...
Hur fan får man upp en dörr som knoppen åkt in på??

Till en början e hon lugn men det dröjjer inte jäätte länge innan hon vill ut!!
Bankar och gråter...
Åh va ont det gör i mammahjärtat!

Ringer Roger för att höra hur jag ska göra...
Funkar inte...
Jag försöker med allt möjligt och sen ringer jag Derome och Maggan...

Medans vi väntar hinner viu sjunga alla barnsånger som finns...
Hinner gråta en skvätt, springa till grannen för hjälp...
Men hon har inte heller något som funkar...
När jag springer från köket ser jag en sax... Värt ett försök i alla fall!!

Jag bänder och vrider allt va jag va värd och får till slut upp dörren!!!
 Där inne står en rödgråten livrädd liten tjeja i svartet!!

Mammas lilla Loppa!!

Maggan kom i alla fall och monterade ner låset på lilla toaletten! På stora sticker knoppen ut i alla fall...

Fy va jag skakade i mina ben och fy vilket hemskt dåligt samvete... Men det gick ju bra i alla fall ♥Stackars lilla Lovis var instängd i en halvtimme inne på en svart toalett... Snacka om hemsk upplevelse!!

Nu har vi vart ute och gått med Nett & Vilja runt strängen och det var mycket skönt!!
Lovis sov som en sten hela vägen och det behövde hon nog efter den här dagen!

Mörkret kommer fort nu så det e ganska skönt att tändla lite ljus och se på Rasmus på Luffen!! Ska ge Ellioth lite hosmeducin nu för hans hosta satte fart till 100 % och lite alvedon till en febrig liten tjeja...

Hoppas att min man inte kommer hem alltför sent idag så man kan mysa vidare i soffan ♥
Ha en trevlig kväll på er!


Den röda faran e min!

Då var det klart =) Passaten e min =)

Vi skrev pappren idag så nu e det bara att vänta på att den ska bli klar! Den ska få en motorvärmare insatt, nya vinterhjul och de ska rekonda den!! Kanske får vi hämta den på fredag! Då lämnas volvon in för försäljning så i veckan ska det plockas ut våra saker och letas upp reg-bevis mm. Bytas till vinterhjulen på den med så allt e klart!

Känns förbannat bra faktiskt!

Jag tog med mig Nett & Vilja upp för att skriva pappren och få lite sällskap, kvalitetstid =) Hur mysigt som helst! Snälla Janice hade sjukling nummer ett hemma... Han hostar lungorna ur sig just nu =( Usch va det gör ont i mammahjärtat att höra honom! Ute blir det värre tyckte Janice idag så de var inne och bakade kladdkaemuffins =) Till Ellioths lycka! Vi ska vara hemma imorogn med så får vi se i natt hur vi gör på torsdag... Håller alla tummar och tår för att vi ska kunna jobba på torsdag... Lovis e mycket bättre men hon e snorig till tusen...

Har vart en mycket bra dag i dag faktiskt och håller alla tummar och tår för att natten också ska bli så bra som möjligt! Ellioth är proppad med bricanyl och nässpray och loppan e sprayad hon med =) Så vi får väl se... Min utarbetade man har gått och lagt sig och han knapps lägga huvudet på kudden innan han somna <3 Hoppas att han får sova inatt för han skulle hämta John imorogn halv 5... i Åsa =( Stackars älsklingen!!!

Lovis somnade i bilen innan så hon e INTE trött!! Men natti natti allisammans!!

RSS 2.0