Bla bla bla

Ensam hemma med min lilla Loppa! Det e lite lyx det, inget gap och skrik, inget kivande mellan två kids... Hur lugnt som helst! Ganska skönt att få lite egentid med mamma och pappa utan att någon bråkas hela tiden och ingen som man behöver tävla med hela tiden! Det e ju lika illa från båda hållen =) Lika goa kålsupare båda två!
 
Ellioth kunde inte komma iväg fort nog idag =) Han hjälpte till att packa ner vad han skulle ha med sig och det spratt i hela den lilla tarmen... Sån lycka att få vara själv med mormor! De skulle åka till Eklöws och kköpa den ypghurten han ville ha till frukost och han fick välja middag ikväll, precis som det ska vara när man åker till mormor & morfar! Han packade med sig böcker som de skulle läsa i sängen på morgonkvisten med!! Såå mysigt såå! En liten minisemester från mamma och pappa =)
 
Roger har njutit i fulla drag idag, pyjamas hela dagen, mys i soffan och titta på film med hans små älsklingar! Det är lyx för honom!! Jag måste säga att jag unnar honom det mer än gärna och jag måste säga att det kändes konstigt att lämna dem idga när man åkte till jobbet... Fast inte jobbigt på något sätt, ganska skönt ändå... Jag tycker ju inte att det är jobbigt att åka till mitt jobb, jag trivs kanon och tycker att det är jätte roligt! Det händer något nytt varje dag och det är spännande, utmanade och roligt!! Precis som det ska vara och jag hoppas att det håller i sig, läääääänge!
 
Igår hade jag migrän heeela långa dagen =( Gick och lade mig klockan 21!!! Herre jösses så tidigt lägger jag mig aldrig men det var enda möjliga att bli av med huvudvärken och illamåedet! Vaknade av mig själv i morses, utvilad för en gångs skull och utan migrän =) Men jag känner att den ligger på lur i pannan och väntar på att få utlopp... Såå irriterande så det finns inte! Men det e mycket att tänka på och fundera på just nu så det kanske inte e så konstigt att den ligger och väntar... Gick en stärkande promenad efter jobbet och det blir nog en vända i samhället ikväll med Nett och uppdatera lite =) Måste man ju göra mellan varven! Det har vart mycket nu så då har man mycket att prata om =) Om jag inte ligger såklart... Måste vara hemma till 20 för då kommer arga snickarn och sen tätt följt av Grey's!! Onsdagar är nog den bästa tv-dagen hitills... Annars tycker jag allt att det är väldigt skruttigt med program jag vill se! Skitdåligt rent ut sagt!
 
Igår lyxade vi till det med pizza... Hm ofantligt bra, INTE!! Men gott va det =) Idag blir det köttbullar och makaroner och wokade grönsaker =) Me like alot!! Har ingen jätte ork att stå länge i köket heller så det får liksom gå bra...  Hur gör ni på vardagskvällar med maten?? Är inte stolt över våra val, hade egentligen önskat bättre mat men då ska tid och ork finnas till det...
 
Nä nu blir det e huvudvärkstablett för att se om det finns någon möjlighet att stoppa upp det här... En powernap i soffan kanske... Ha det gott alla där hemma!!
 
 

Simone...

God morgon gott folk!!
 
Vi överlevde stormen =) Simone drog in med full kraft fram mot kvällen och sen drog hon vidare... Det varade ju inte såå länge men katten va läskigt det var när det drog i knutarna!! Ellioth vaknade och vart jätte rädd, tur att man kan krypa ner på madrassen och sova gott jämte sin mamma då ♥ Det är nog det bästa vi gjort att lägga tillbaka den igen... Hoppas att den inte behöver ligga där hela livet bara =)
 
Novemberlovet är igång, det första!! Roger berättade igår att han hade så många timmar att han var tvungen att ta ut lite... Vad passar inte bättre än att utnyttja det på loven?? Resten av veckan blir han hemma! Ellioth ska sova hos mormor mellan onsdag och torsdag och det har han stenkoll på! Så lite egentid med Loppan är ju inte fel =) Tänka sig att det mesta löser sig av sig självt!
 
Så då var räkenskaperna gjorda för denna månaden och vi har tak över huvudet en månad till =) Det var ju skönt! Blir till att tänka över resten av månaden dock =( Många utöverräkningar som tur är så det är inte så illa varje månad! Får se om man kna inhandla en julklapp eller två i alla fall... Det hade ju inte suttit fel om man kunnat dela upp lite! Har funderat mycket kring det där med julklappar och har kommit till insikt att vi kommer att dra i den stora handbromsen detta året! Absolut inte så mycket som förr om åren... Egentligen är det ju inte klokt hur man strör omkring sig! Hur gör ni med julklappar??
 
Sitter kvar med min kopp te och råkar fastan en aning... Barnen har redan flytt frukostbordet och leker för fullt... Kanske borde jag duka undan, få mina yrväder att klä på sig, borsta tänderna och bege oss till jobb... Meeen det e ju såå skönt att bara ta det lite lugnt en stund =)
 
Ha en bra dag!!

Novemberlov

God morgon!
 
Det e ju synd att sova när man är ledig!! Måste ju utnyttja tiden maximalt, i alla fall när man heter Ellioth!! Suck!! Nu  ligger vi nerbäddade i soffan i alla fall och tittar på "De fem legenderna"... Kul att han gillade den fast att den kan vara lite läskig emellanåt! Lovis sover fortfarande =) Fast att hon var uppe med pappa på toaletten så kröp hon ner igen och somnade om! Klokt val!
 
Såå det var inget vidare avslut på gårdanen... En jätte mysig dag med många nära och kära! Men alldeles föör god mat för min mage =( Den ballade ur totalt på kvällen... Illamående och halsbränna, ont i magen och en uppblåst känsla! Skit med! Varför kan jag aldrig lära mig?? Det är verkligen INTE värt att bli sjuk och inte må bra bara för att det är något smaskigt att stoppa i munnen... Den här har menshäxan hoppat i meg, fullständigt!! Godis, glass, chips, allt gott som går att hitta! Brukar inte bli sån varje gång jag har mens men denna gången ballade jag ur totalt!
 
Nåja jag har i alla fall kunnat sova i natt och det var ju skönt, man blir så öm i kroppen efter en såndär körare... Vet inte riktigt ännu vad som händer  och fötter idag... Har en del planer så vi får se vilken av dem som går i lås =) Har lite att pilla med här hemma med mellan varven så jag tror säkert att det kommer att bli en ganska bra dag! Det ska ju kännas att man ahar lite lov med... Ellioth ska vara med mormor en del under veckan och på onsdag ska han sova över hos mormor =) Själv! Lite lyx att få massa härlig egentid!!
 
Ha en bra dag =))
 
 

Sumering =)

Åh vilken härlig söndag trotts allt =) Har en fruktansvärd mensverk och det känns som om jag förlorat allt blod ända upp i knoppen... Vi botar detta med mys framför tv:n "De fem legenderna" och mina små hjärtan! Rensning av godisskålen och chipsskålen såklart, allt i meducinskt syfte!
 
Lite roligt att se en ny film för en gång skull och tillsammans med barnen, är rädd att den kan vara lite läskig så då är det gott att sitta jämte en mamma och en pappa som kan berätta, förklara och rädda de små liven!!
 
Det blir en riktig familjedag idag, bara Alvin som saknas!! Han är hos sin mamma den här helgen... Vi ska ner till farfar och fira hans födelsedag! Såå mysigt, vi har med oss smörgåstårta, kladdkaka, hamburgare till de små, mumsig äppelkaka =) Tänk va glad han blir, fyra av sina kids med familjer och mat och en trevlig eftermiddag!! Bättre present kan ingen pappa/farfar/morfar få ♥
 
Gårdagen spenderades med att åka med Nett och mina barn till Kungsbacka för vägning =) Pappan jobbade så jag hade dem med...  - 0,8 kg denna veckan!! Två otroligt snälla barn på mötet och massa peppande och tummen upp så nu är vi laddadde inför en ny vecka med start i morgon!! Vidare för att handla det sista inför lördagsmyset med mormor och morfar ♥ Laddar batterierna ordentligt denna helgen!!
 
Vi passade lille goe Theo igår!! Såå underbar liten kille, såå snäll och go och glad hela tiden!! Nemas problemas att passa honom. Lovis älskar denne lille kille och hjälper mer än gärna till och det tycker han e skojjigt, följer henne som en liten svans =) Jag fick till och med rensat i köket, fixat bland pärlor, pennor och pappaer =) Inte illa!
 
Kvällen avlutades med tacokväll, rött vin, Gin & Rummie, mormor, morfar, grannen Sofie, Key och många härliga skratt!! Det blev riktigt trevligt!! Nej jag vann INTE, det var liksom inte min tur...
 
Fredagen var jag ledig, den spenderades på sjukhuset med Loppan och Alvin =( Han hade fått en spark på lillfingret på gympan... Ett blått och svullet finger och jätte ont!! Inte bra! Det blev röngen, gips i tre veckor för en spricka och ett fragment som hade lostnat... Suck!! Inte roligt för en tonåring med lov, LAN, innebandy och massa roligheter inför lovet =( Tycker faktiskt lite synd om honom!! Vi åkte till McDonalds efter Hajen som lite plåster på såren! En mysig dag trotts allt med mitt lilla hjärta och mitt stora =)  Fredagskvällen blev bara mys och lugn och ro! Kunde behövas efter dagen som gått!!
 
Så det var lite updattering från familjen Stehnson!! Ha en fortsatt trevlig dag och en bra början på novemberlovet!!

Mitt i veckan

Tillbaka till verkligeheten!!
 
Idag var det jobb för hela slanten, fick jobba över ett par timmar och stänga dessutom... Men det funkade väldans bra faktiskt! Ganska mysigt med mindre barn och jag och Irene hann allt fixa och dona lite med =) Men jag måste nog allt erkänna att jag är ganska trötter nu när jag damp ner i soffan!! Barnen sover nästan sedan en timma så vi känner oss ganska redo inför morgondagen =)
 
Blir äpplemoskok på jobbet imorgon =) Ska bli såå roligt!! Åh det är såå roligt att kunna få ta tillvara på allt som erbjuds i naturen och göra något av det tillsammans med barnen!  Man kan bara inte ha ett bättre jobb!!
 
Nu blir det soffhäng, Grey´s och sen bingen!! Sov gottans!!

Dag 2

God morgon!!
 
Tröttermössan är på idag med och jag fattar inte hur jag ska fixa en dag till med full karena i Varberg igen!! Igår fick jag äran att få följa med på dag 2, sponsordagen. Vi har många sponsorer som fallit bort, slutat, sjuka så chefen frågade om jag ville följa med! Klart att jag vill, jag tycker att det är  jätte roligt och spännande att få vara med. Man får vricka huvudet en aning när man ska vara på topp hela tiden, förstå amerikanska med deialekt hela dagen =) Nu går vi in i fas tre på Our, det sista året... Idag ska vi planera de kommande 12 månaderna tillsammans med Bill, chefen och 3 kollegor och min student =) Spännande!!
 
Regn och rusk utanför fönstret, var ingen jätte tillfredställande hundpromenad nu på morognen men nu e den gjord =) Zelma är nöjd och har krypit ner i sängen igen!!! Det ska vara gott o va hund!
 
Strax dax att väcka mina små för att ta sig till förskola och skola innan jag kan ta mig in till Varberg.... Blev ingen mysmorgon hemma idag =/ Jag som älskar de lugna morgonarna när vi äter frukost hemma tillsammans! Får se fram mot torsdag istället!
 
Annars är allt ganska lugnt trotts en fullspeckad helg, ingen vila och ro här inte! Försöker att samla ihop mig inför veckan, få mig på banan och inte trycka i mig något gottigt! Det räckte med lunh på Stadtshotellet igår! Herre jösses hade man ätit sådana luncher var och varannan dag hade jag sett ut som en tunna! Tur att man jobbar som man gör =) Idag tar jag med mat och värmer på kommunhuset! Ingen mer lyx den här veckan!!
 
Ha en bra dag i regnet höre ni!!
 
 

Gofika

Go kväll!
 
Har precis njutit av en underbar middag, magen känns som om den står i fyra hörn trotts att jag åt som jag ska! Undra om det kunde vaara chipsen tidigare?? Testade en ptroligt gpd skinkstek jag köpte på hajen idag, enbär och rosmarin! Såå supergott, alla åt!!
 
Har haft en super mysig dag med Me and I party, hittade en del favoriter! Blev en och annan julklapp =) Har börjat spåna på vad som som ska inhandlas i alla fall... Blev hembakat bröd, pålägg och grönsaker, te mmm!! Det var ganska poppis, receptskrivning =)
 
Har vart en lugn och skön helg men samtidigt knepig. Knepiga fellings, Rogers mammas man åkte in till sjukhuset med en hjärnblödning i fredags och tja det ser ljusare ut nu än då... Roger har vart inne tillsammans med syskon och hälsat på. Vi umgås inte pga saker och ting, en av anledningarna till en skyddad blogg mm. Tja det spelar ju ingen roll hur man vänder röven för den är alltid åt fel håll... Men samtidigt känns det ganska ok, jag är ganska stark i mina tankar och jag vet vad jag känner och det står jag för... Jag vet dock att det finns folk som inte är av samma åsikt, har ganska dömmande tänk men då är det helt upp till dem! Mår de bättre av det så ok... Sorry om jag är lite luddig men jag vill inte gå in på detlajer så röven blir åt fel håll =) Jag har ett getingbo i hövet och det surrar för fullt men jag går inte in på mer...
 
Jag måste betona att jag har verkligen världens underbaraste man som jag älskar över allt annat (utom våra barn såklart) Jag vet vart jag har honom och han finns vid min sida i vått och torrt och vi gör det bästa utav allting! Han visar gång på gång vart han står och jag behöver verkligen aldrig tveka på det!!
 
Annars har vi en fullspeckad vecka framför oss med möten, möten och möten, utbildning mm så vi får väl se vilken människa jag är på fredag! Tur att jag har ledig fredag!! Hoppas att min man inte har lika mycket jobbsom jag så jag kan gå på mina möten... Annars har jag ingen som tar barnen, barnen är prio ett! De går före!!
 
Nä vet ni vad nu blir det söndagsbadet för barnen =) Det bara är så att på söndagar badas/duschas det så man är ren för en ny vecka =) Sen hoppas jag på en lugn skön kväll i soffan! En pomenix med Zelma!
 
Vägningen igår gick sådär, 0.2 kg pluss, ingen katastrof men imorogn blir det nya tag... Hade tänkt att det var nya tag idag men det nybakta brödet var alldels föör gott! Inte den största katasrofen dock, det  var godiset från igår som åkte fram som jag inte kunde motstå!! Varför ska det vara såååå svårt! Tur att jag vart ute två rundor idag då =) Blev båda slingorna i eftermiddag, i regnet... Men det var skönt i alla fall!
 
Ha det bäst!!
 

Tjejkväll

Hemma after en mycket trevlig kväll på Viskadalskyrkan i Veddige!! Blev medbjuden av min goa granne Sofie på Tjejkväll med mat och föreläsning av Hanna Rydman =) Den livslånga relationen var ämnet och Hanna berättade om hennes liv, hennes sjukdom med Anorexi som ung, hennes barn, man... Mycket känslor när man har ett band, ett förflutet, en känsla... Lidelsefullt är ett ord som beskriver känslan...
 
Måste säga att  det är ett mycket trrevligt koncept från Viskadalskyrkan att samla tjejer, man kan knyta kontakter, hitta ett forum som kanske passar en, tja vem vet... Jag kan tycka att det är lite spännande, hur jag än har färdats i mitt nyare liv så knyts det samman med mitt gamla liv... Det säger ganska mycket, det känns ganska mycket och det funderas ganska mycket!
 
Kom hem till en vaken Loppa och nu sitter vi i soffan, hon kammar mitt hår och sätter i alla hårspännen som hon kan hitta, så kan det gå när man slumrar till på eftermiddagen... Ja ja det e ju tur att det är fredag imorgon, synd bara att klockan ringer 05:15 i vanlig ordning! Suck!! Men jag har en spännande helg framför mig, med massa mysiga saker =) På lördag åker jag till Kungsbacka för vägning, sen till stan med la familia, Me and I party på söndag, låååånga promander och bara mys med familjen som känns helt underbart!!
 
Nu ska jag mysa med min dotter ♥ KÄRLEK ♥

Egentid!

Sitter nerbäddad i soffan med raggsockar, sticketröja, filt och en fyrbent kamin... Levande ljus och bara tv:n på med Grey's anatomy! Mmmm det e lite lyx faktiskt =) Trivs ganska bra i mitt eget sällskap och njuter av att bara vara jag innan hjärtat kommer hem.
 
Sitter och funderar på lyckan i mitt liv!!! Min underbara familj!! Om hur fantastiskt bra jag har det och hur ofantligt mycket jag har att vara tacksam för...
 
... De små kidsen sover sedan länge, den större spelar på sitt rum efter träning och hundpromenad =) Helt ok!! Idag har vi haft Herman på lektajm efter skolan och ungarna har haft det riktigt skoj =) Alvin passade dem alla tre när jag var ute på en strängenrunda!! Underbara unge!!!
 
... Nu har vi varmt på Lomvägen, det gick tills igår att dra på att sätta igång elementen =) Men när barnen säger att de fryser i pyjamas när vi äter frukost och vill ha filt i köket så har man fått nog! Då bad jag mannen i mitt liv sätta igång värmen =) Japp imorses var det helt ok att tassa upp utan att frysa ihjäl och han hade till och med satt i värman i bilen!! Hon slapp skrapa rutorna!! Underbara älskade make!!!
 
Detta är sådana där små glädjeämnen som får hjärtat att slå ett extra slag och känslan av älska och att bli älskad är helt... Tja underbar!!!
 
 
Nu tillbaka till Grey's... Sov gott & dröm sött om era älskade, underbara som får era hjärtan att slå ett extra slag ♥
 
 

Brrrr!!!

Oh my god!!
 
Äntligen är hon hemma, i soffan med sticketröja & raggsockarna på! Fryser så jag håller på att dö!! Fy vilken dag, har vart dödligt trött, sliten och inte hängt med hela tiden i huvudet så jag kan lova att det ska bli såå skönt att krypa ner i kojjen!
 
Möte på möte på möte, avslutades på möte på Tomtebo coh jag fryser fortfarande!! Värmen var gone, jag fryser ända in i  öärgen och jag vette 17 när jag blir varm igen! Ska krypa ner med ullfilten och hela vidderitten och sova i 500 km/h så jag är piggelin imorgon redo för massa lek =) Tänker INTE vakna halv tre i natt kan jag lova!!
 
Mina små hjärtan sover, min darling sover jänte mig i soffan och det stora hjärtat lämnar tjejen vid tåget ♥ Han vart med trött efter träning, en tuff helg med två matcher och en dommarmatch... Kanske behöver sussa han med...
 
Natten på er!! Klockan ringer kvart över 5.... Suck!!

Klarvaken

Vad gör man när man inte kan sova? Blogga mitt i natten... Lovis vaknade vid halv 3 och tassade in till oas och sen blev jag klarvaken! Har inte kunnat somna om och nu är det ingen idé längre, klockan ringer om en halvtimme :( Lyssnar till ljudet av fyra snusande hjärtan jämte mig ♥ 
 
Känns inte som bästa utgångsläge för vår pedagogiska måndag som innebär att min student kommer, möten nästan hela dagen o jobb till halv 7! Suck! 
 
Blir en långpromenad med Zelma innan jobbet :) Var i Kungsbacka i lördags på vägning med Lovis!  Jippi va bra det gått, - 2, 2 kg :) Känns underbart o laddar inför utmaningen att gå ner 5 kg till jul! Flyttar mitt kort till Kungsbacka nästa vecka och ger järnet efter en knäpp söndagsmiddag men som va sååå god! Gryta på vispgrädde och tre rätters!  Inte illa att bli bjudna på i sitt eget hem :) Det va som tack för hjälpen med nya tapeter hos grannen ♥ 
 
Nä nu  ska jag strax gå upp... ha en bra dag!

Laktosfria bullar

Hemma med tre ljuvliga barn!! Äntligen är Herman här, Ellioth hade stor abstinens efter sin bästis!! Så vad hittar man på för eftermiddagsfika när Herman är här... Hade planer på att ge kladdkakan ett nytt försök men när jag var i affären och skulle köpa laktosfritt smör råkade det åka med en mjölk med, BULLAR!!
 
Degen står på jäsning, barnen leker och jag tänkte slänga in en tvätt under tiden! Älskar de här eftermiddagarna som jag kan vara hemma med barnen! Vi hittar på både det ena och det andra =)
 
Tänka sig att det redan är fredag imorgon! Fattar inte vart veckorna tar vägen?? Fattar inte att vi är så friska som vi är, har inte vabbat många dagar den här terminen! Mina barn börjar bli stora och verkarr har byggt upp sitt imunförsvar, äntligen! Det har vart en tuff start i förskolevärlden med de två så jag kanske har gjort min beskärda del av vabbande för feber och förskylningar i alla fall =)
 
Nåja det ser inte ut som om det verkar regna mer idag så en kvällspromenad blir det i alla fall =) Toge en igår med med mina nya skor! Underbara, ända tills jag fick ett jävla skoskav!! Skit med, jag hatar att gå in skor som ger skoskav! Men så jäkla dyra som de var så måste jag gilla dem, fötterna får banne mig anpassa sig!
 
Nä nu tillbaka till bullarna =) Me like!!

Misslyckad kladdkaka

 
Ja någon kladdkaka blev det inte... den blev megakladdig :/ vi var ju tvungna att smaka såklart men det var fortfarande smet... Måste säga att det var första gången jag misslyckades med en kladdkaka. .. Nåja någon gång ska ju va den förste.  Barnen tyckte i alla fall att det va roligt att baka! 
 
 
 
Jag hade precis haft ett mindre psykbryt... Två barn som skrek, btåkade och ett mindre världskrig... Mitt i allt ringde Alvin o sa att han tappat körkort,  id, busskort o bankkort! Wow inte illa... Ingen bra mamma just då med jag lyckades i alla fall bryta det! Alvin har ialla fall pratat med polisen, bussen mm och fixat det som han kunde, bra jobbat! 
 
Kunde haft en hund mindre... Pappan kom hem, backade ner ladbilen... Barnen hafe glömt grinden, blev övrtlyckliga o sprang ut. Med Zelma!  Fy vilkrn skräck, stod i köket och lagade mat... Skrek på Zelma att komma o tur att hon lyssnade ♥ 
 

Höstrusk

Hej på er!!
 
Hoppas allt e fint i regnet =) Det verkar inte som om det tänker sluta idag =/ Jag som hade tänkt gå en långpromenad innan jag hämtade Ellioth i skolan... Det blev inget med det! Får se det positivt, ingen Lovis som somnade i vagnen då!
 
Har utfodrat mina små vilddjur med mellanmål och snart blir det kladdkakebak =) Känns som om det kan vara en bra ide en sån här dag! Har säkert 100 saker som kanske borde bli gjorda men det känner jag inte för, roligare att baka med barnen =) Älskar mina tidiga dagar då kan jag verkligen ägna mig åt kides, ta det lugnt, hinna tvätta, laga middag utan att känna mig stressad! Men idag blir det kålpudding, kåldolkamr från frysen!! Känns helt ok det med!! Då kanske jag hinner med lite extra då?!
 
Emeline ska sova här idag ♥ de är så söta så vår Alvin & Emeline! En kanongo tjej, social och Lovis älskar henne =) Det funkar väldigt bra tycker jag! Jag och Roger har vart lite så när det gäller övernattningar mitt i veckan när det e skola... Eller jag kaske inte tyckt att det var så käckt, orolig att de inte kommer upp osv. Men så länge de sköter skolan så får det väl gå =) Alvin har skött sig väldigt bra sedan han började Bygg! Han tycker att det är roligt och då blir det ju såå mycket lättare! Måste säga att det är såå underbart att ha honom hemma ♥
 
Jag gjorde en "Emma" igår på jobbet =/ Trillade som en fura och slog mig rejält på gården! Skulle ta mig till andra sidan av gården och skälla på skolbarnen som klättrade på vårt staket... Ska kliva över staketet vid gungorna och fastnar med foten och flyger över och landar på ena sidan... Igår var det inte såå farligt men idag känns det ordentligt i hela axeln =( Skit med men tur att ingen såg mig, antar att det skulle sett lika roligt ut som när skrivbordstolen kapitulerade med Tina i =) Japp så funkar vi på jobbet!! Emma min kollega trillade fantastiskt illa när hon sprang till bussen ibörjan när hon börjat hos oss... Skrapade upp handen och hela skon gick sönder... Japp det var helt klart en "Emma"... Vi får väl se hur det utvecklar sig, hoppas inte att det blir värre!
 
Ser så fram mot lördag! Då ska jag & Nett åka till Kungsbacka en vända till viktväktarna! Blir nog så att jag åker dit upp och väger mig i fortsättningen... Det funkar sådär med de i varberg... Totalt fel tidpunkt, stress och då kraschar jag! Inte värt det men jag är ju inte klar och vill ju bli det såsmåning om! Då är det bara att keep going och kämpa vidare men jag fixar inte det utan viktväktarmötena... Viste det egentligen men hälsan gr främst och det gäller att ta hand om sig! Har vart i detta vägskälet förut och då lade jag va och det tänker jag inte gör nu!
 
Nä nu kallar kidsed =) Ha det gott!! Blir  nog lite foto från baket sen...
 
 
 
 

Söndag & husmanskost

Sköna söndag!!
 
Hur härlig höst har vi inte egentligen?? Vi e ganska bortskämda hitills måste jag säga =) Solen skiner, ganska varm och skönt och inte ett enda element är påslaget!! Vi har varmt & skönt inne än så länge och jag tänker dra på det sålänge det bara går!!
 
Startade dagen med en stavrunda =) Shit va svettig hon blev =) Helt underbart!! Fortsatte en runda med Zelma innan vi åt frukost tillsammans! Älskar söndagsfrukostar, ägg, macka, te och massa prat =) Man får passa på att vara sociala när tid finnes!!
 
Känner mig mycket nöjd med vad vi har hunnit med den här helgen! Både fram och baksidan är höstfixade, rabatterna är rensade och nu är det bara krukorna som ska kläs i höstkläder, men det får vänta ett par veckor till! Ibland får man prioritera, det har vart så mycket annat som kom på första plats... Idag har hon fått tvättat lite, damsugit, umgåts med Jen och Milo fick stillat saknade efter Lovis =) Söta ungen!! Jag & Lovis var i affären innan de kom och köpte glass som vi fikade på! Åh jisses va det var gott!! Åh hela den här helgen har varit alldeles föör god, alldeles åt skogen för många pp har hoppat in i min mun! Tur att jag har gått många lååånga härliga rundor den här veckan! Men jag tänker inte hänga läpp för det!
 
Idag åker köttfärslimpan in i ugnen tänkte att den kanske räcker till middag i två dagar, hade inte vart fel eftersom jag jobbar sent imorgon! Husmanskost är ändå favoriten och äntligen gillar jag att laga mat igen =) Tycker att det är roligt, letar lite nytt som man kan blanda med gamla recept och få lite ny insperation och kanske få mig till att hålla mig i kragen även på helgerna??!! Eller?? 
 
Ny lång vecka framför oss med många nya projekt på G... Jobb och hemma! Vinden... väntar på att jag ska ta mig upp och fixa och dona, jag har en plan i alla fall! Känns härligt!! Är det någon som hör talas om en bakluckeloppis i närheten inom en snar framtid så hojta gärna!!!
 
Nä nu ska jag och min dotter ta oss upp ur sofffan och ut i köket för att laga mat!!

Kanelbullens dag

Äntligen fredag och vi njuter i fulla drag! Alvin & Emmelin sover här, Key är med här så det är huset fullt me like :)
Key hade med sig kanelbullar när han kom så vi har firat kanelbullens dag 2 gånger idag :) Inte mig eller barnen emot det minsta! Jag tog till och med en stoor kopp kaffe med mjölk till bullarna och fy farao va gott det var :) 
 
 
Fantastiskt goda bullar =)
 
Tacosen står på spisen o puttrar och allt är hackat!
Ska bli mumsigt! Vem vet hon kanske tar en cider till maten?
 
Jaha vad hände & fötter denna helgen då?? Jo här blir det röj ute i rabatterna och höststädning på altanerna, nu ska alltiing in! Riktigt skönt faktsiskt! Det har hängt över mig ett tag =/ Känns somom hösten kommer i raketfart!
 
Hoppas att regnet håller upp så jag får en runda på tu man hand, ladda batterierna! Idag tog jag och Lovis en runda, hon somnade innan vi kom bort till strängenvägen! Det tar på krafterna att vara med mamma på jobbet =) Vi öppnade idag och katten va tidigt det var! Det är nästan inte mänskligt!
 
Nu sover mina små... Jag tror att jag med kommer att krypa ner i kojjen strax!! Är bra trötter efter jobb, promenad, handling och bullbak!
 
Natten på er!!

Är det morgon nu??

Mmmm tvi vale va tröetttt jag är men det e inte min lilla Sessa!! Hon vaknade kvart över fem!!! Pigg som en lärka, bara att gå upp och sätta på tv:n...
 
För min del var det bara att dra på sig alla kläder och gå ut med Zelma innan Roger åkte till jobbet! Åh fy farao va kallt det var idag!! Det finns tillfällen som jag inte har någon lust att ha hund, detta är ett av de tillfällena!! Men det har jag som tur glömt när vi kommer in i värmen igen =)
 
Nu har jag en dam som är argt som ett bi och står och vrålar jämte mig... Jag vill ha frukost NUUUU!!! Får man inte det blir man jätte arg, skriker massa dumma saker så man kanske kan få som man vill ändå... Mamman ignorerar henne en stund och ser vad som händer =) Min dotter har ett hunmör som är från en annan värld, kan bli lika sur & arg som hon kan vara glad och go!! Jag har fått henne för mina synder... Undra vart hennes humör kommer från??
 
Nåja nu ska jag ta hand om min lilla argbigga och fixa klart allt inför skola & jobb =) Ha en skön torsdag!!

Nostalgi!

Vilken sjukt skön eftermiddag jag haft tillsammans med mina kids =) Helt otroligt härligt väder bjöd på en runda runt strängen medans min sjuke son passade sina småsyskon! Jag och Lovis har vart en runda runt brandstationen, hon på sin rosa cykel och jag till fots med Zelman. När vi ändå var ute tog vi min cykel till affären för att inhandla mer frukt! Det går frukt här som på löpande band! Fattar inte vart den tar vägen!
 
Denna veckan hade de billga satsumas på Hemköp! Klart att man inhandlade ett gäng =)
 

Sååå vansinnigt goda!! En stoor last i det Stehnsonska hemmet.... Clementiner =)
 
Blev nostalgisk när jag och Loppan gick där med vår korg på drage efter Lovis... Fläskben i mängder låg i kyldisken! Åh min lilla farmor va jag saknar henne, det kommer liksom över en emellan varven... Farmor gjorde så grymt goda fläskben i ugnen så det åkte banne mig ner två paket i korgen så till helgen blir det ben i ugnen, potatis & brunsås!
 
Annars rullar livet på i en väldans fart och snart är det redan höstlov!! Wow det trodde jag väl aldrig att det skulle rusa dithän såå fort! Jag försöker att ta vara på varje dag, hinna mde mig själv, en runda runt strängen och bara vara, andas, fundera och njuta av det otroligt vackra höstvädret! Jag vet att jag sagt det förr och jag kan kommer mest troligt att säga det hundra gånger =) Jag älskar hösten!! Luften, värgerna, vindarna ger mig sååå mycket energi och lust! Vist det e kallare, mörkare och man hinner inte med så mycket som man gör under sommarn men det e helt ok =)
 
Jag har börjat fundera över julklappar... Yes I know jag e tidig, men sån e jag.... Jag gillar att ligga steget före, så slipper jag stressa i sista minut! Jag har en ganska klart plan över vilka inköp vi ska göra till kidsen mfl =) Såå gött att veta lite vad man vill!
 
Ne nu ska jag ta tag i tvätten, som man alltid har när man är tidig! Man får ju passa på för när jag jobbar sent finns det varken tid eller ork!!! Men ha de gott på er!!
 
 

RSS 2.0