Novemberlov

God morgon!
 
Det e ju synd att sova när man är ledig!! Måste ju utnyttja tiden maximalt, i alla fall när man heter Ellioth!! Suck!! Nu  ligger vi nerbäddade i soffan i alla fall och tittar på "De fem legenderna"... Kul att han gillade den fast att den kan vara lite läskig emellanåt! Lovis sover fortfarande =) Fast att hon var uppe med pappa på toaletten så kröp hon ner igen och somnade om! Klokt val!
 
Såå det var inget vidare avslut på gårdanen... En jätte mysig dag med många nära och kära! Men alldeles föör god mat för min mage =( Den ballade ur totalt på kvällen... Illamående och halsbränna, ont i magen och en uppblåst känsla! Skit med! Varför kan jag aldrig lära mig?? Det är verkligen INTE värt att bli sjuk och inte må bra bara för att det är något smaskigt att stoppa i munnen... Den här har menshäxan hoppat i meg, fullständigt!! Godis, glass, chips, allt gott som går att hitta! Brukar inte bli sån varje gång jag har mens men denna gången ballade jag ur totalt!
 
Nåja jag har i alla fall kunnat sova i natt och det var ju skönt, man blir så öm i kroppen efter en såndär körare... Vet inte riktigt ännu vad som händer  och fötter idag... Har en del planer så vi får se vilken av dem som går i lås =) Har lite att pilla med här hemma med mellan varven så jag tror säkert att det kommer att bli en ganska bra dag! Det ska ju kännas att man ahar lite lov med... Ellioth ska vara med mormor en del under veckan och på onsdag ska han sova över hos mormor =) Själv! Lite lyx att få massa härlig egentid!!
 
Ha en bra dag =))
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0