Bla bla bla

Ensam hemma med min lilla Loppa! Det e lite lyx det, inget gap och skrik, inget kivande mellan två kids... Hur lugnt som helst! Ganska skönt att få lite egentid med mamma och pappa utan att någon bråkas hela tiden och ingen som man behöver tävla med hela tiden! Det e ju lika illa från båda hållen =) Lika goa kålsupare båda två!
 
Ellioth kunde inte komma iväg fort nog idag =) Han hjälpte till att packa ner vad han skulle ha med sig och det spratt i hela den lilla tarmen... Sån lycka att få vara själv med mormor! De skulle åka till Eklöws och kköpa den ypghurten han ville ha till frukost och han fick välja middag ikväll, precis som det ska vara när man åker till mormor & morfar! Han packade med sig böcker som de skulle läsa i sängen på morgonkvisten med!! Såå mysigt såå! En liten minisemester från mamma och pappa =)
 
Roger har njutit i fulla drag idag, pyjamas hela dagen, mys i soffan och titta på film med hans små älsklingar! Det är lyx för honom!! Jag måste säga att jag unnar honom det mer än gärna och jag måste säga att det kändes konstigt att lämna dem idga när man åkte till jobbet... Fast inte jobbigt på något sätt, ganska skönt ändå... Jag tycker ju inte att det är jobbigt att åka till mitt jobb, jag trivs kanon och tycker att det är jätte roligt! Det händer något nytt varje dag och det är spännande, utmanade och roligt!! Precis som det ska vara och jag hoppas att det håller i sig, läääääänge!
 
Igår hade jag migrän heeela långa dagen =( Gick och lade mig klockan 21!!! Herre jösses så tidigt lägger jag mig aldrig men det var enda möjliga att bli av med huvudvärken och illamåedet! Vaknade av mig själv i morses, utvilad för en gångs skull och utan migrän =) Men jag känner att den ligger på lur i pannan och väntar på att få utlopp... Såå irriterande så det finns inte! Men det e mycket att tänka på och fundera på just nu så det kanske inte e så konstigt att den ligger och väntar... Gick en stärkande promenad efter jobbet och det blir nog en vända i samhället ikväll med Nett och uppdatera lite =) Måste man ju göra mellan varven! Det har vart mycket nu så då har man mycket att prata om =) Om jag inte ligger såklart... Måste vara hemma till 20 för då kommer arga snickarn och sen tätt följt av Grey's!! Onsdagar är nog den bästa tv-dagen hitills... Annars tycker jag allt att det är väldigt skruttigt med program jag vill se! Skitdåligt rent ut sagt!
 
Igår lyxade vi till det med pizza... Hm ofantligt bra, INTE!! Men gott va det =) Idag blir det köttbullar och makaroner och wokade grönsaker =) Me like alot!! Har ingen jätte ork att stå länge i köket heller så det får liksom gå bra...  Hur gör ni på vardagskvällar med maten?? Är inte stolt över våra val, hade egentligen önskat bättre mat men då ska tid och ork finnas till det...
 
Nä nu blir det e huvudvärkstablett för att se om det finns någon möjlighet att stoppa upp det här... En powernap i soffan kanske... Ha det gott alla där hemma!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0