En skrikig liten flicka...

Hm, vad ska man göra när en bebis bara skriker och skriker... Har hon ont? Vad e det som e såå fel? Lovis somnar men vaknar efter en stund igen och bara skriker... med uppspärrade ögon, nästan som om hon vore rädd... Vi har provat att sova i Ellioths säng efter misslyckade försök i vår säng med en vild 3-åring och en ond axel...
I Ellioths säng somnde hon en stund men sen var det samma visa igen... Upp igen, vanka runt och hon bara skriker... Då väkte jag Roger och han lika villrådig som jag. Ingen feber, inte megatät... Men det känns som om hon har megaont i halsen, tjock i halsen... Herre gud va svårt när de inte bara kan säga vad det e som e såå fel så man kan hjälpa!

Tillslut hjälpte Roger mig ut i tv-rummet med allt, kuddar, täcken, filtar, nappar, panodil till mamma... Tänkte att ska jag va uppe kan jag åyminstone få kolla på tv eller sitta vid datorn... Nu halvsitter jag i soffan och kör pekfingervalsen vid datorn och min lilla flicka sover i min famn... Vågar inte röra mig, vågar inte gå upp och döda alla satans flugor...Kan inte somna heller utan väntar mest på att hon ska vakna igen... Känns mer och mer som om det skulle kunna vara öronen...

Alvin var inte heller som han brukar alls nät vi kom hem i kväll efter ett mycket trevligt kalas ute i Bua!! Han va tyst, megalugn, åt inget godis... vad e fel?? Sätter man fram godis är han där som en komet annars... Emmy vart oxå kass nu på kvällen, helt dödstrött och kände sig inte alls fit for fight! Hon åt inte heller något godis... Hm... I Bua bjöds det på jättegod potatisgratäng, köttfärslimpa och sallad, det var hur gott som helst och vi åt och åt och åt =) Sen var det kaffe med bakelse, godis och paketöppning! Det var såå rörande att se Britt & Roffe öppna sina paket från oss alla, vi hade lagt ihop till en förstoring på alla barnen på Canvas! Det var verkligen jättefint!! Sen fick de biljetter till Göteborg, Lissebergsteatern... Var det Falkenbergsrevyn... nej det som e på vallarna... Nåja jag kommer banne mig inte på vad det hette.. Hjärnsläpp kallas det =) Ne det var himla kul och rörande!! Vi var nästan alla där och det vart nog väldans uppsakttat!! Roligt att träffa alla!!

Ne det har vart e mycket trevlig dag i dag!! Mamma och pappa kom med tårta och present till gubben, ett presentkort till vår resa! Kanske kan vi komma iväg nästa år!! Carro med familj kom oxå hit och fikade!! Jättemysigt!! Tack så jättemycket för våra häftiga mobil hängare!! Min man e väldans nöjd med sin dag ocå känns det som!! Han blev jätteglad för alla paket och tyckte med att kalaset var jätte trevligt!! Nu ikväll kom Nett med familj över ochg vi satt i köket, drack kaffe, åt tårta, GODIS och allt annat, jätte gott och satt där det skulle!! Mellan att Lovis skrek ock skrek...

Har bestämt mig för att morgondagen kommer att bli väldans lugn!! En låång promenad på morgonen, har smaskat i mog lite godis, ostbågar, chips nu i kväll... ska fylla i cheklistan om en stund tänkte jag... Sen ska vi se om det blivit några mer björnbär mogna! Annars ska det bli en dag med väldans lite inrtyck för min höna pöna... som dagarna innan då kan man säga =)

Herre gud kollade klockan och inser att nu har jag suttit här i soffan i en timme... hur gick det till och jag har nog kommit in i andra andning för tyvär e jag inte sovklar, trött kan jag ju inte säga för det e jag egentligen!! Men jag kan liksom inte sova, vet inte vart jag ska göra av Lovis elelr mig själv för den delen... Jag har såå förbannat svårt att sova på soffan framför tv med ljus tänt... Ja jag vet att soffan e ju inga problem, där har jag sovit två graviditeter!! Men nu e hon inte gravid med sömnproblem... nu e jag småbarnsförälder med sömnproblem =)

Inser att jag har ingen aning om vad dete för film på tv:n heller... de spela amerikansk fotboll i alla fall...

 Ne nu får jag göra något åt min natt... försöka lägga min prinsessa någonstans och lägga mig själv någonstans så kanske man får sova en stund, nu känner jag att tröttheten börjar komma... Sov gott alla!!


Kommentarer
Postat av: Carro

Stackars lilla pluttan ! Hoppas det har gått över.

2010-08-29 @ 09:05:08
URL: http://bjorkhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0