Inget dagis...

Fy va tråkigt!! Vilken himla otur... Ellioth skulle börjat med lite inskolning på Solkulla idag, vi skulle hälsat på och vart där 9:30-11 både idag och imorgon! Han har sett fram mot detta i flera veckor nu, har ju vart ledig från dagis i tre månader nu... Så då behöver man ett par dagar med inskolning... Men Lovis vaknade igårkväll kl 23 med hög feber och bara skrek!!! Av med pyjamas och i med alvedon sen var det bara att bära, bära bära... Ellioth vaknade naturligtvis och var hur lessen som helst och det är ju inte det lättaste att dela på sig =( Men Roger fick hjälpt honom in med kudde och täcke till vår säng och då verkade det som om det blev lite bättre i alla fall, men han somnade inte förän jag kom och la mig... Somnade tillslut... Sen var det upp vid halv 5, amma och försöka få att somna om... Har sovit hur illa som helst!!

Nu på morgonen vid 7 var det dag att amma igen... Tog febern på Lovis men då var den "bara" på 38.1... Kände att Ellioth inte vart helt fit for fight heller så jag tog febern för säkerhets skull... han skulle ju till dagis idag... Men det blev inget dagis idag... Han hade 38.5... ATTANS!! Fick ringa Solkulla och avboka och de tyckte naturligtvis att det var dötråkigt!!! På måndag fyller Solkulla 17 år så då blir det ingen bra inskolningsdag och jag lämnar bara inte honom sådär heller... Ne vi var välkomna på kalaset men annars så kör vi på med lite inskolning på tisdag istället... HOPPAS PÅ FRISKA BARN TILL DESS!! Så typiskt!!!!!

Jaha då blev det en lugn dag då... Vad göra mer än att mysa i soffan och läsa böcker kanske... Gå en promenad kanske... Ja det är väl vad vi gjort hela sommaren så varför ska vi bryta den trenden =) Den e ganska bra!!

Ne nu börjar det kurra i magen... kaffetarmen drar så vi får väl fixa lite frukost =) Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0