Annandag jul

Söndag och mysdag, vi har precis ätit frukost. Det blev mannagrynsgröt till Alvins förtjusning =) Det var bara han och Lovis som ville ha det... Jag säger bara det att imorgon, måndag, en helt vanlig dag så är det NYA tag som gäller... Alvin har gjort i ordning sig och packat ihop sina grejjor för nu ska han hem till mamma, syns vi inte förän nästa år ;) Tokigt det där...

Idag ska vi ut till Rogers mamma & hennes Roffe, det ska bli mysigt. Middag tillsammasn med Jörgen och hans familj. Det går ju inte att samlas alla, det blir ju en del folk och då får vi liksom inte plats... Annars ska vi bara ta det som det kommer, var tvungen att sätta på en maskin tvätt för tvättkorgen var överfull nu... Det går fort det där att fylla den! Ett jobb som aldrig tar slut!

Igår hade vi det hur mysigt som helst ute hos mamma och pappa! Himla god mat, dopp... Mmmm! oskakan var inte heller fel!! Inte chokladen heller =) Lovis var etrigare än någonsin!!! Hon hade bara gett sig den på att komma åt alla morfars musikleksaker!!! Hyllan är av glas så den e kanske inte direkt byggd för klättring heller =) Jag fick lägga mig på golvet som en spärr, hur bra det nu funkar när man bestiger berg.... Hon klättrade ju bara över! ENVIS!!! JA!!! Undrar var hon kan ha fått den braiga egenskapen ifrån?? Mig kanske!!  Ja ja hennes pappa e ganska envis han med, en bra kombination! Hoppas att alla ni andra haft en lika mysig juldagen tillsammans med familj, nära och kära! Det e ju det det hela handlar om ;)

Tror att det e min tur att gå ut med vår hund.... Hon e ganska ennig... Hua, undrar hur kallt det e egentligen?? Lika bra att inte kolla efter utan bara att bylsa på sig och ge sig ut! Nåja, ha det gott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0