Gamla farmor!

Åh idag är vi så friska att vi ska kunna åka in och hälsa på Gamla farmor! Vi har inte vågat det innan... Ska väcka Ellioth nu så vi kan äta frukost och åka in till stan! Blir en vända in till viktväktarna oxå hoppas vi på =)

Är sååå frösen så jag tror jag dör!! Minus 17 grader ute och det har verkligen känts hela natten! När vi gick och la oss så var det så kallt så jag kunde absolut INTE få upp värmen, höneskinn överallt. Det var bara att ta på sig en t-shirt, ett extra täcke så kunde hon somna! Sen vaknade Lovis, Ellioth, jag och tillsist Roger och då fick han gå in till Ellioth, han skrek och drömde illa! Sen med pappa jämte sig i sängen sussade de gött =) Jag och Lovis med som ett plåster ;) VARMT i alla fall!

I eftermiddag kommer Jen & Milo hit och det ska bli riktigt kuligt! Det var hur länge sen som helst så vi har massa tjöt att ta igen =) Blir roligt för Lovis med, hon e ganska OK i alla fall så det ska nog orkas med lite mellan snörvlandet =) E nog ingen halsfluss i alla fall! 

Ha en mycket trevlig dag alla =)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0