GeKås...

Då har man vart på GeKås för sista gången i år (hoppas jag)... Julklapparna, de flesta i alla fall e inhandlade och jag känner mig faktiskt mycket nöjd!! Har bara en eller 2 till Alvin kvar och ett par små grejjor kvar =) Tänka sig det trodda jag inte för ett par dagar sen =) Men åter igen nästa år... då blir det bättre =) Då jobbar jag och Roger går i skolan eller har precis slutat...

Det blev inte bara gekås med Carro och de små idag. Vi följde med upp efter hämtning av barn, hela familjen =) Det blev lite fika, middag, massa lek och tjöt, mys och fixande av julklappar =) Åh det e så mysigt att vara där uppe! Snön ligger vit överallt på träd och granar, det e såå vackert! Precis som idag när vi åkte på vägen till gekås, det är så det hissnar i kroppen så fint e det!! Brasan var tänd i kaminen och ungarna nöjda och vi grejjade =)
Vi kom inte hem förän etfer 7 så det blev sängen på en gång för Ellioth. Han sover jätte gott nu! Lovis å andra sidan e jätte vaken... Känns om om hon inte lär somna på evigheter! Sitter på golvet och leker med en fjärrkontroll och tjuter av lycka =) Hm kanske inte den bästa att leka med men hon e nöjd i varje fall... Inte längre, nu tog pappsen den.... Åh vad kan jag nu hitta?? Hon e en bulldoser och en liten terrorist kan man ju lugnt säga, är överallt och hittar ALLT!!! Korpsyn, orädd, enveten.... Hm undrans vilka gener hon kan ha fått det av... Måste nog säga att ja känner igen mig i mycket... Hua det var jobbigt att erkänna =) Eller e det så att jag och Roger e ganska lika =) Måste det ju vara!!

Det har verkligen vart fullt ös hela dagen och jag vet inte riktigt hur jag ska sumera det hela... Är väldans trött nu så det blir nog sängen omen liten stund!! Sussa gott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0