Iskristaller =)

Var ute och gich i förmiddags och det var så vackert så det e inte sant, kallt som attans var det oxå! Zelma tyckte att det var himla skönt att få komma ut... Nu börjar det ju liksom ta sig till en kvällspromenad och det vill jag lova att jag INTE ser fram mot!! Det e KALLT ute nu! Roger e hon Jörgen, Lovis sover och Ellioth sitter nu och kollar på PIPPI... Min snälla mamma kommer hit och passar ungarna så jag kan gå ut emd Zelma... jag hade ingen lust att ta med en sovandes i vagnen och en gnällande brevid!

Vi har vart uppe hos Jen hela eftermiddagen och mösat!! Först var det tacopaj och sallad sen satte vi oss i soffan och tjötade en massa! Det var mysigt, en plåsterlapp och en tornado... Framåt tretiden bidde vi lite fikasugna så då blev det muffins och annanas! Mums! Ellioth tyckte att det var jätte gott med annanas - MEN såklart han fick mega ont i munnen och har skrikit sen dess... Nu kan han i alla fall ha nappen i munnen och Pippi distraherar honom =) Hu inte kuligt alls!!

Blir en lugn och skön kväll framför tv:n och lite äggmackor till kvälsmat tror jag =) Ska bada mina gulliganer och stoppa dem i säng så kanske jag kan få kolla lite på tv själ eller om jag får lite energi till att virka lite kasnke??!!

Sen måste jag ju berätta att min gubbe kom in på skolan så han börjar skolan den 10 januari =) GRATTIS ÄLSKLINGEN!!!!!

Kommentarer
Postat av: Jen

Jag gick bort till Richardssons och vände. Det var inte så kallt som jag föreställt mig. Fick tom knäppa upp jackan! Fast det är en rejält fodrad "lysjacka"...

Hoppas du får en skön kväll i soffan det är du värd som 3-års mamma!!!

2010-12-02 @ 18:36:37
Postat av: Cissi

Tack du det tycker jag oxå!! Nu sussar de gott i sina sängar, nyduschade och goa =) Har precis tänt en massa ljus och sitter i soffan och kollar på sos... Var med ute och gick en sväng och det var ok, men inte så jag fick knäppa upp inte =) Ha det gott du med!!

2010-12-02 @ 20:18:31
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0