Jul på Lisseberg!

Vilken underbart mysig lördag det vart idag!! Det har verkligen vart barnens dag, först pulka i backen! Ellioth och Emmy åkte som hejsan på lekplatsen! Lovis tyckte med att det var väldans kuligt att åka pulka!



Tänk va roligt man kan ha ute i snön! Och va fort det kan gå!



Ellioth är duktig i backen, tar sin pulka upp själv när han åkt!
Han har många starka mucklingar, orkade dra Emma jätte låångt igår med =)



Den här damen hade mest ett finurligt smile när man drog snabbt!! Ju fortare desto bättre... bra träning för mamma se ni =)



Tungan rätt i mun!!



När man vart i backen och åkt en massa är det roligt att bsaka pepparkakor med Emmy och Janice! Det blev en liten burk som han gärna bjussar på!
Man bli hungrog av att baka pepparkakor med... trotts att det slank ner både en och tio bitar.... Nett bjöd på fåraherdepaj till middag och det var smaskens! Ellioth hade nog inte ätit på flera dagar kunde man lätt tro, han satte i sig tre portioner =) Vart gör ungen av det då? Får nog ta och göra det hemma en dag!!

Mormor kom ut och åt hos Nett med för sen skulle vi vidare till Göteborg! Jag, mamma, Ellioth och Lovis skulle mysa på Lisseberg! Åh va mysigt det var! Såå vackert med alla lampor och Ellioth var alldeles överlycklig, vi åkte en massa olika saker, kaffekopparna, grodorna, farfars bilar, lilla bergbanan, karuseller och tog givetvis lite lotter! Lovis var inte sitt allra bästa jag precis, skrek halva kvällen... HYSTERISKT!!  Inte roligt, men v konstatrerade att hon gillar inte att vara där, inte i mörkret i alla fall! Sen har hon nog smittats av en alldeles särskilld bacill.... mammabacill... on vill bara vara hos sin mamma =)



Här åker Ellioth och mormor små grådorna =)




En kall Lovis snaskar på lite kex... Just nu skriker hon inte... SKÖNT!



Här kommer storkörarn i farfars bilar medn mormor där bak! En lååång kö men det fixade han gallant! De åkte bergbanan med och då vart det 20 minuter...

Vi fikade på en kanelbulle som var lika stor som en tallrik, det tyckte Ellioth var heltokigt! på väg mot utgången spelade mormor på Alladinhjulet =)


STJÄRNVINST!!!!! Japp Julen är räddad!!!! 3 KG Alladin och Paradis!! MUMS FILIBABBA!!






Sen var vi bara tvugna att köpa lite rostade mandlar oxå! En stor påse till jul och en liten med varma som vi satte i oss där!!



På vägen hem stannade vi i Kållered och åt på McDonalds! Elliot satte i sig hela happy mealen =) Gott sa han och åt och åt och åt!  Han slocknade i bilen hem och gich och lade sig bums när vikom hem och det e klart han har vart i gång hela dagen och haft superkul från morgon till kväll... Vi var ju inte hemma förän 22 heller =) Lillhöna somnade i syllinge så hon e vaken, världens powernap!! Men jag tänkte att vi får nog göra ett försök att lägga oss strax... mamman och pappan e ganska trötta efter en händelserik dag!!

Natti natti och sussa gott!!

Kommentarer
Postat av: Emmy

oj oj oj cissi och kate vad tur nu har nu vill jag okså åka till liseberg på jul men det går ju inte synd med graris till sjänvinsten <3

2010-12-05 @ 19:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0