Juldagen



Hoppas att alla haft en mysig och alldeles underbar julafton! Det  hade vi!! Vi tog det hur lugnt som helst och var hemma hela dagen! Mamma och pappa kom ut vid tre så då var det Kalle Anka ocg fika, glögg, godis och mys framför soffan! Sen efter Kalle Anka... fick vi besök =) Tomten såklart!

Ellioth var lite blygis och lite rädd men lååångt ifrån tidigare år! Tillslut tyckte han att det var riktigt roligt och spännande och han vågade!!!! Han hjälpte tomten att ta fram paket med storebror och hämtade sina paket och sa TACK! Lovis var inte rädd bara han var på avstånd, log lite försiktigt mot tomten.



En gammal tomte sitter på vår stol =) Han hade lite svårt att se men då var Alvin så snäll och hjälpte honom. Ellioth samlade sina paket i soffan... Härligt att se honom så exalterad!!




Lovis kollar in sitt paket... Jaha vad ska jag göra med det här då??




Tack Tomten!! En massa paket =)




Här har vi en söt 13- åring =) Alvin fick sin mobil i alla fall ochdet var såå roligt att se hans min och den lyckan!!
Det är roligt att kunna överraska =)




Åh det e lite läskigt med den där tomten i alla fall!! Han får inte komma föör nära!





Ellioth ville sitta i Tomtens knä, men väl där så vart det lite läskigt i alla fall... Det blev inte så länge...


Alla barnen blev nöjda och glada för sina paket =) Det kändes riktigt härligt!! Vi fick ett stort bidrag till vår Mallorca resa av mamma, pappa och farmor!! Tack så jätte mycket!

Efter att tomten gått och barnen öppnat paket, lekt och hade fullt upp gick vi vuxna ut i köket och fixade med maten =) Det blev julmat och det var såå gott!! Mätta och nöjda dukades allt bort och sen kom familjen Altesson. Kling hit! Mera kaffe, godis och mys i soffan och ris al a Malta till alla! Det var såå gott! Efter att mamma och pappa åkt blev det "Tomten är far till alla barnen".

Vi hade hur mysigt och trevligt som helst! En helt toppen julafton!

Då var det juldagen då...  Vad händer då?? Mmmm... Har vart på primärvårdsjouren... Japp vist var det halsfluss jag hade, mycket! penicilin i 10 dagar, piller stora som jag vet inte vad! Har bara lite svårt att svälja hästtabletter men man får ju göra sitt bästa, eller hur?? Det är in lika lätt att komma ihåg sin egen medecin som Ellioths.. Ont som tusan i halsen, feber och trött! Men det ska ju gå över nu i alla fall! Om en stund ska vi åka ut till mamma och pappa och äta dopp i grytan, kokekött, bruna bönor, grönkål, och massa annat gott! Ska bli mysigt! Då blir det jul på riktigt! Som det ska vara, hemma hos mamma =)

God fortsättning på Er!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fina bilder på alla, men vilken rolig bild på Lovis! Precis som du skriver: ...eh...jaha...vad är det här för något då? :-)

2010-12-25 @ 20:43:34
Postat av: Cissi

Ja hon var ganska skeptisk =) Hoppas din & Fredriks jul vart mysig och att ni har det bra! Kramsiar!

2010-12-25 @ 20:52:13
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/
Postat av: Jeanette

TACK för en mysig kväll med er! Ni är bara bäst! :)

2010-12-25 @ 23:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0