Julpyntat färdigt!

                             

                                 "Nu är det jul, här i vårt hus, julen är kommen hopp trallallalla"


Nu har vi pyntat färdigt och det är jul överallt =) Tomtar överallt och granen är klädd och den är verkligen jättefin! I natt kommer nog tomten hit och läger alla paketen under granen och det ska bli hur mysigt som helst!



Ellioth har hela tiden pratat om att han ska sätta stjärnan i toppen på granen. Så ÄNTLIGEN nu sitter stjärnan i toppen och han var mäckta stolt när den satt där! Det blev en himla fin gran i alla fall!

Idag är det bara golven som ska damsugas och skuras så är allt klart! Roger är i stan och köper det sista, har säkert glömt både det ena och det andra men det blir ju jul i alla fall så det är nog rätt lugnt! Ikväll blir det uppersittarkväll på tv 4 =) Vi har köpt två lotter så vi får ju hoppas på en liten vints i alla fall! Lite glögg ska det nog slinkas ner med! Vi brukar inte spela bingolotto men så tänkte vi att när vi ändå bara ska vara hemma och kanske äta lite gott och mysa med massa levande ljus, kanske lite choklad med så kan man ju lika gärna passa på =) Kanske lite härlig julmusik me så kommer man verkligen i julstämning!

Sjukstuga har vi oxå här på Lomvägen... Jag har megaont i halsen och hoppas nu mest att det inte är halsfluss för det har jag verkligen inte lust med! Vi har nog med sjuklingar i den här familjen just för tillfället! En mega förskyld Lovis, en liten Ellioth med scharlakansfeber och penicilin i 10 dagar... mindre roligt! Men det blir ju bättre i alla fall!

Vi skulle vart inne hos farmor och fikat och gett henne julklappar idag =(( Fy farao va tråkigt! Men vi vågar inte åka in till henne med massa basselusker, hon fixar inte att bli sjuk! Får åka in så fort vi blir bra!

Jen var härförbi med ett antiskall halsband, vi köpte påfyllnad i går och nu är Roger och inföskaffar ett batteri om det finns att få tag på! Nu är det skällskola här oxå! Är såå trött på att hon skäller så fort någon kommer... Hoppas hoppas att det kommer att funka och nu gäller det att vi är på G hela tiden och ryter till oxå på henne, att ALLA våra gäster är på G med opch inte gullar med henne! Hon e inte gullig, inte just då i alla fall! Man får hälsa när man kan bete sig!! Hennes Milo vart inte heller bra, diare kan man verkligen vara utan så hoppas... Jag åker på allt som har med magar att göra...

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med min lille gosse medans Lovisen sussar i säng!! Ha en trevlig kväll alla!!


Kommentarer
Postat av: Jolina

Åhh vad mysigt det låter med allt pynt! Ja, här e vi oxå klara och har precis sjunkit ner i soffan med ett glas rött =) Idag har jag skurat golv och kokat tomtegröt till ris a´la maltan. Imorgon bitti bär det av till valinge för julfrukost med hela fam Johnsson, sen vidare till Drängsered och sen slutligen landa hemma med min familj! Ha nu en HELT UNDERBAR JUL MINA ÄLSKLINGAR!!!!! Kramar från oss på Smultronstigen. PS. tack för det ursöta julkortet!

2010-12-23 @ 20:04:54
Postat av: Jolina

Glömde säga: KRYA PÅ ER, hoppas ni alla mår bra imorn!

2010-12-23 @ 20:06:13
Postat av: Jessica

Vilket fint kort på Roger och Ellioth!



Tackar också för det fina julkortet. Vi är så dåliga på att skicka själva, men det är ju alltid kul att få. :-)



Hoppas ni får en riktigt mysig julafton, trots alla sjukdomar. Kram

2010-12-23 @ 23:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0