Julpyntat hos farmor =0)

Då var alla tomtar framme ur son låda hos farmor =) Dukarna ligger på och alla tomtar på sin plats! Hon blev jätte glad idag när vi kom med och det var jätte mysigt! Det blev verkligen jättfint! Farmor fich en kram och puss av Ellioth när vi skulle åka så det lever hon länge på!

Efter farmor åkte vi in till sta med mamma och pappa och de bjöd på Campino! Åh det var såå gott och såå länge sen! En helt mysig lördag! Sen fortsatte jag och barnen till Hajen och handlade lite, med alla andra =) En hel del folk kan man säga! Men vi fick fyllt på förrådet i alla fall! Nu sitter vi i soffan och kollar på Borttspolad! Örvande ljus, godis och mys i soffan med glada barn, det är verkligen det enda man behöver!

Roger är i Tvååker pch tapetserar hos Jörgen och vi hoppas verkligen satt det går bättre idag än vad det gjorde igår! Återstår att se när han kommer hem....

Vi ska bara ta det lugnt, jag ska virka lite... Blir en lättare kvällsmat och popcorn ikväll! Bada ett par ungar kanske det kan bli med, kunde nog verkligen inte skada =)

Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0