Levande julkrubba

Åh va stolt jag e över min lille Nisse =) Han har haft superkul på stan med sin förskola idag! De hade vart på stan och kollat på julkrubban, ätit pizza på Campino =) Vart på BR och kollat på leksaker! Han hade inte vart rädd alls utan visat att det här har jag minsan vart med om tidigare och kände sig mycket hemma på Campino =) Hm undra varför??? Nåja det känns ju väldans roligt i alla fall!
De hade kollat på kameler på torget och de hade mindsann bajsat på gatan... Milena hade tagit kort på bajset så de lär de ju inte lömma i alla fall =)

Jolina och hennes lille Alex har vart här och fikat och myst! Det var jätte roligt! Tänk så e man släkt och känt varandra i hundra år och så ses man så sällan... Det var roligt att se Alex och tänk sicken redig liten kille, kunde säga titta, vinka och skaka på huvudet =) Såå söt! Lovis var lite läskig när hon närmade sig i en faselig takt =) Och Lovis tyckte att Alex var jätte spännande =)

Snart kommer Nett och dricker kaffe så kanske man blir varm igen... Tänk nästa vecka så är det dagen före dopparedagen =) Uppesittarkväll =) och bara MYS!!! Ska bli så härligt!! Julen är inte bara till för de små, vuxna tycker oxå att det är väldans mysigt!! Imorgon bär det av till Ästad gårs på julbord med jobbet, ja tänk fastän man e föräldraledig få man hänga på! Det blir buss dit, mat och dans och fackeltåg! Ska bli hur gött som helst och jag lovar att det blir inget viktväktande imorgon i alla fall!!! Hi hi tänker äta så det sprutar ur öronen =) Barnen ska vara med Nett & Rikard =) Härligt!


Kommentarer
Postat av: Jolina

Tusen tack, det var supermysigt! Vi MÅSTE ses oftare=) Härligt att höra att lilleman hade det så bra i stan! Kramar på Er

2010-12-17 @ 20:06:27
Postat av: Carro

Hej !

Såg nu att det fanns ett inlägg på Gekås bloggen om linnena jag pratade om...

Tack för ikväll !!

Nu ska jag hoppa i säng.

Kram

2010-12-18 @ 23:30:08
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0