Luciafirande på dagis!

Finns det något mysigare är en massa små tomteklädda nissar, små tärnor och lucior och pepparkasbarn?? Det var jätte mysigt när vi kom till dagis idag, massa levande ljus, mörkt och uppdukat till alla! Lussekatter, mjuk pepparkaka och pepparkakor, kaffe och saft stod på borden. Barnen var redan samlade i ett annat rum och Ellioth fullkommligt vägrade att följa med sina kompisar och vara med i luciatåget... Ja ja det E inte lätt när man är blygis och hela hans dagis var fullt av folk han inte känner... Luciafirande i alla ära men för blyga barn som egentligen vill såå gärna men inte vågar är det inte lätt! Jag blir så förbannat trött på alla som lägger av kommentarer som "Äh han vill inte" Äh han e bara så tråkig, då får han sitta här och ha så tråkigt!" Vadå tråkig?? Inkompetens anser jag... Vågar inte, behöver man göra det svårare än så?? Måste man lägga värderingar i det?? Vad vet de?? Varför måste man göra det till ett större problem än vad det är??

Nåja, barnen var superduktiga och sjöng som hejsan!! De kunde minsan allihopa, måste tränat mycket!! Ellioth satt i Rogers knä och han sjöng minsan han med, kunde oxå det mesta!! Lilla sötisen!! Sen försökte han sig på att gå och hämta kakor själv, men det är väldans läskigt! Men om mamma följde med gick det mycket bättre!! För att inte tala om när han skulle ge sina fröknar sina julklappar... då sprang han gladjeligen till var och en och sa "God Jul" och gav dem en kram =) Han e la för go!!



Ellioth sitter i pappas trygga famn! Söt tomte papa föresten!!




Inte lätt att ta kort på en yr liten höna....




Nåja lite bättre i alla fall, det är ju såå mycket att titta på!! Spännande ställe tycker Lovis!!




En söt lite tomtenisse!




Överallt ska man vara, klättra, krypa och kolla läget överallt!!




Goda lussekatter var det, och allra bäst att sitta i pappas klä! Såklart!


Innan vi skulle gå kom Milena och kidnappade Lovis och gick på en rundtur =) Lovis vart inte lessen en sekund och det känns ju fantastiskt härligt, hon ska ju börja där med en dag... Om 8 månader... rent av!½ Fy farao vad det lät alldeles fruktansvärt fast alldeles jätte roligt oxå såklart!!

Idag har jag och Carro vart på äventyr med Lovis och Ellioth i Kungsbacken som Ellioth sa... Vi åkte i god tid upp och skulle stanna på Statiol och tanka men vi skulkle göra det på hemvägen... Gick hur bra som helst på mötet, sekreteraren skickar efter våra kort så nu går vi officiellt i Kungsbacka på viktväktarna istället! Känns faktiskt hur bra som helst! Vist det e en liten bit men en såå mycket bättre konculent oxå så det e det verkligen värt! Sen är det ju faktiskt så att det är min livskvalitet som vi snackar om, min hälsa och att jag ska må bra! Idag hade jag tagit 0,8 kg till så nu e vi uppe i 15,8 kg! De ni det e banne mig inte fy skam!! Känns så förbaskat bra faktiskt!! Men det är en ganska lång väg till mål kvar och det ska jag fixa till vi åker till mallorca i maj!! Kanske lite extrai buffert för man lär ju inte gå ner i vikt på Mallorca i alla fall =0) Mötet var jätte bra och sen droppade Carro in på Hemköp och jag satte barnen i bilen och sen åkte vi hem för att laha fisksoppa (med massa vitlök i =) MUMS! Men vi kom aldrig till Statiol... Soppatorsk... Jaha vad gör vi nu... Satte båda mina barn i bilen och skulle promenera i kallet och hämta bensin... Men det är ju ganska bra om man vet vart man ska gå och i det kalla var inte roligt! Carro stoppade en bil och liftade till Statiol och hämtade bensin och fick schutts tillbaka oxå! Det kan jag lova att det vette sjutton  om jag hade gjort med tanlke på alla mindre trevliga karlar där ute... (Jag tog reg-nummret i fall i fall =) Men hon kom tillbaka som tur var! Sen åkte vi och fyllde tanken och dunken så nu kan det lugnt hända igen, med resurser =)

Väl hemma lagade vi mat och värmde oss. Det var jätte gott! Carro åkte och hämtade Emma och Roger kom och hämrtade oss =) Sen var det bara hem och fixa kidsen till Luciafirndet på dagis! Och nu är vi hemma igen... Ska alldeles strax gå ut i köket och laga middag, köttbullar, potatismos och kokta grönsaker blir det på menyn ikväll! Sen ska jag se om det går att stoppa Ellioth i det där badet som skulle gjorts för ett par dagar sen... Igår när vi skulle bada honom så hann han somna i soffan så det gack ju inte... Så håll alla tummar och tår och även för att Lovis blir avskurad oxå! Vi e förskylda som tusan, ont i halsen, lite ont i huvudet, Ellioth klagar över sin mage... Det känns ju inget vidare alls! Är det magsjuka?? Är han orolig för något?? Drömmer som tusan så man vet ju inte! Men vi ska säkert bli friska till jul, bätter att vara krassliga nu än sen!!

Ikväll blir det en lugn kväll framför tv:n i alla fall med massa tända ljus så vi blir varma och lite the kanske?? Ha det gött alla!!

Kommentarer
Postat av: Carro

Ja det e aldrig fel med lite äventyr... Hihi



Men du... Du satte barnen i vagnen å inte i bilen...



Kram !!

2010-12-13 @ 18:02:38
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0