Mellandagsrea

Måndag, nya tag!.... Hm nja ganska nya tag i alla fall! En skagenbaguette på Kungsmässan blev det till frukost ;) Bra val... Eller kanske inte! Men gott var det ialla fall!

Jag och ungarna följde med Carro till Kungsbacka idag för att vi skulle ju väga oss... Det skulle vara öppet! Men icke så nicke! Det blev ingen viktväktarna alls utan det blev kungsmässan istället =) Trevligt blev det!! Carro bjöd oss på frukost ;) Ellioth hade redan ätit lite så han valde en gräddbulle och det var ju han inte lessen över!!

Vi strosade runt lite och kollade in rean... Ho ho vart var den då! Ja rean är verkligen INTE som den var förr! Ett par ställ bara i varje affär så man blir ju lite besviken måste jag ju säga! Men jag hade turen att hitta byxor till Ellioth i alla fall och det var ju det som var det allra viktigaste! Så nu vart det slutschoppat för vår del för denna månaden... =(  Jag och min gubbe betalde räkningarna innan! Fy farao vad det e TRÅKIGT! Men räkningarna är betalda... ALLA =)  Det ska vi vara glada för!

Efter Kungsbacka följde vi med upp till skogen, hela familjen =) Vi fixade mat medans ungarna lekte och sussade om vart annat. Det var riktigt mysigt! Vi spelade sällskapsspel och drack kaffe och föröskte få ungarna att städa. Nja det blev vi mammor som städade till slut och två megatrötta barn! När vi kom hem var det inte länge kvar innan Ellioth sov gott! Tack för en jätte mysig dag!

Barnen sussar gott och det hoppas jag med att jag ska göra snart, e dödstrött! Ha en god fortsättning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0