Pulka =0)

Det kom mera snö i natt så det e ett tjokt täcke nu! Det e så supermysigt! Idag har jag och Carro åkt med Jen till Kungsbacka och vägt oss på viktväktarna där! Det hade gått ganska bra faktiskt! - 0,8 kg så nu e vi uppe i 15 kg! Tänka sig! Det e ganska mycket om man tänker att man gått och burit på allt det!

När vi vart hemma igen var det time för lunch med min gubbe innan det var dax att hämta Ellioth på dagis. Satt och tjöta lite med tända ljus och en good kopp kaffe på det! Sen packade jag ner Lovis i vagnen och ut på en långpromenad med Zelma! Konstigt att de inte plogat i skogen =) Det var banne mig inte det lättaste att putta vagnen genom skogen men det var jätte skönt att komma ut! Gick om dagis och hämade Ellioth och sen hem och lämna en frusen men glad hund... Så satte jag Ellioh i pulkan på sin fäll och drog han och puttade vagnen till affären, var så sugen på tomtegröt! Så det blir det till kvällsmat idag! Så nu har man vart ute tillräckligt för idag i alla fall!!

Nu blir det bara mys inne resten av kvällen med mina barn, Roger ska köra Christoffer till  Halmstad för han ska dömma innebandy... Blir till att bada barn och mycket tv! Ha det gött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0