Slappardag!

Idag har hon verkligen inte gjort många knop alls... Vart jätte trött och det kan ju bero på natten som vart... Jag sov i ca 2 immar på hela natten =( Det började med att vi för en gång skull satt uppe och kollade på film... Den var inte slut förän efter 12 och då hade Lovis vart lessen 1000 gånger redan, orolig och lessen. Men hon vaknade innan filmen vart slut och var alldeles otröstlig, skrek och var jätte orolig och mega snorig! Kändes inget vidare alls! Så jag kollade klart på filmen i sovrummet med en Lovis på magen, då var hon i alla fall OK. Jag somnade inte förän 2 då sov Lovis och resten av familjen, tills Ellioth vaknade 02,40 och var jätte lessen, drömt, förskuld och tyckte att vi kan ju kolla på tv... E NEJ, skulle inte tro det! Han somnade inte förän halv 4 något och då sov inte jag... Roger snarkade... Då var jag tokirriterad och skickade in dem in till Ellioths säng (schyst)

Innan jag varvat ner och somnat var klockan halv 5... Lovis vaknade strax efter 5... JIPPI! Men hon somnade nog om något efter halv 6... Jag framåt 6 och sen vaknades det halv 7... Åh life is wonderful =)

Så det har liksom vart på sofan vi tillbringat dagen, jag och barnen... Det har vart Lotta på Bråkmakargatan, Bortspolad, Micke och Molle och Barnkanalen... Spagetti och keldas Carbonara sås till lunch och fram på eftermiddagen sov Lovis så då passade jag på att gosa men Ellioth på soffan varpå mamman somnar! Mmm va gott!! Han låg som ett plåster och kollade på Lotta =) Härliga unge! Det et tur att de är goa mellan varven för ja har inte vart en underbar mamma idag! TRÖTT, IRRITERAD OCH INGET TÅLAMOD ALLS! Men det är en ny dag imorgon och då ska jag inte vara så grinig!

Nu sussar båda trollen sen 19 =) Jag har virkat lite och kollat på Kalla fakta! Hua då får man ju rysningar låångt med ryggraden! Det handlade om Svininfluensa vaccinet... Vilka biverkliningar det blivit av den... Sverige var så rediga och vaccinerade 6 miljoner av befolkningen... Många barn och 43 barn lider nu av Narkopleksi... (stavningen.... sisådär) En fruktansvärd sjukdom som inte går att bota... Trött jämt, kan sova närsomhelst, fruktanstvärda mardrömmar emd hallunicationer mm... Fy farao, man blir ju lite nojjjig eller vad man ska säga, hoppas man haft turen att inte få den biverkningen! Men det e ju så när det är såå många som ska ha vaccin... Tänk vilken hysteri det var, känns som evigheter sedan fast det är bara ett år sen... Man vet ju aldrig vad som komma skall och tur är väl det!

Nu ska jag poppa popcorn och kura upp mig i siffan jämte min gubbe och mysa lite, så länge lugnet varar =) Får ju se hur det blir! Imorgon är det vägning i Kungsbacka! Håll alla tummar och tår för det kan nog behövas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0