Tomtegröt

Vilken dag det vart! Nu e jag helt slut på riktigt!!! Så nu blir det bara soffan och tv:n och vänta på att min gubbe ska komma hem! Han e ju iväg med Christoffer, typ till halv 10.... =(

Det blev tomtegröt idag! Jättegod blev dem oxå och inte såå farlig i pionts! Kan man leva med i alla fall... Om man tar det till kvällsmat! Det var så roligt för Ellioth tyckte att det var jätte gott oxå och det gjorde inte han förra året. Jag hade inget för att slopa saltet i gröten heller för Lovis tyckte INTE om det alls... Rynkade på näsa, klyktes, spottade ut det så NEJ det var inte hennes melodi! Det blev yoghurt och macka istället! Ska bli roligt att se när Alvin kommer hem hur lycklig han blir för han älskar verkligen tomtegröt!! Roligt!

Nåja barnen e badade och ligger och sover, vågar knappt skriva det... Det dröjer säkert inte länge så vaknar den minsta i all fall! Tror att det är tänder på G, URKASS i magen, lite feber och vill bara bli buren så idag letade jag fram bärselen för min tennisarmbåge gör sig lite påmind =( Får nog tänka mig för hur jag bär... Det e en sak när hon ska sova och jag bär henne för då har jag hittat en jätte bra ställning som hon nöjer sig med! Och min arm =)

Nehe nu ska jag ringa en kompis och snacka lite =) Det var evigheter sen!!Ha det gött!!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Jätteroligt att prata med dig! Usch, jag är alldeles för dålig på att ringas nu för tiden. Får bli bättring! :-) Kramar

2010-12-06 @ 21:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0