tänk vad dagarna går...

Känns som om allt bara rusar iväg och man hinner inget alls... Fats såå e det egentligen inte om man bara tänker efter... Har faktiskt hännt massor de senaste dagarna så jag har bara inte hunnit blogga. ¨åste ha världens mjölkhjärna för jag kommer ju inte ens ihåg vad jag gjorde i måndags.... Tja i tisdags var vi i alla fall inne på viktväktarna... hade gått sådär, stog stilla i alla fall och hade inte gått upp i alla fall! Nya tag!! Nu ska vi inte inn nästa vecka för det e stängt... lite jobbigt när man e inne idet men det e bara att ta en dag i taget och kämpa på!!

Ellioth och Roger räddade en liten groda ur Ellioths spann på morgonen... d en va jätte söt, undrans om det var en liten prins ??



Ellioth tyckte det var jätte spännande!

Jeanette och Wilda var här på eftermiddagen, det  var jättemysigt!! Ungarna låg på filten och mös och sprallade pch vi satt o tjötade!! Roligt att vi fått upp kontakten igen efter alla år sen skolan =)

Igår var Jen och Milo här, vi satt på framsidan i skuggan och virkade och åt glass med björnbär och det var jätte gott!!  Det var jätte skänt att sitta där och vi fick lite beslutångest över hur vi ska göra... Vi funderar på att ta bort syrenerna och lägga en trall, det e hopplöst med plattorna och all JORD som Ellioth gräver i. Min rabatt e inte vad den borde och min blommor mår inte som de ska =( Vi får disskuttera detta för vi e inte helt eniga... En sak e vi i alla fall eniga om, en hammock ska vi ha!! Jag känner att tar vi bort den stora syrenen som gränsar mot lekplatsen så blir det en massa insyn och vår skugga försvinner... Men då gör ju en hammock det mesta =)

Milo och Lovis var såå söta när de låg och mös på filten, det ska börjas i tid =)





Åh vad ögonen kan tindra =)



En liten sötis med världens blåaste ögon!!



Här har vi en liten Emma på sin födelsedag... Kuligt att öppna paket...


Mamma och pappa kom ut och fikade på jordgubbar, melon och glass!! Ellioth tyckte att det var jätte roligt att morfar kom ut, de satt på lekplatsen och lekte =) Roligt!!


Roger hjälpte Helene med bilen så den går igenom besiktningen idag, de höll på till 1 i natt =( Tar alltid mycket längre tid än man tror... Jag skulle gått och lagt mig men Ellioth vakna och drömmde en massa så det blev inget med sömn i natt... Jag har vart vaken mer än halva natten... Har det imnte vart en Ellioth som drömt så har det vart varmt, flugor och en man som SNARKAT!!! Blir helt galen!! Så jag fick i alla fall lite sovmorgon idag och Roger tig Zelma på promenad... Jag e bara såå seg och tänker bara slappa och mysa med mina barn idag och virka =) såklart!! Många rutor blir det...


Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0