Tur i oturen...

Ja det sägs att andra barnet blir tåligare än första och det verkar det som Lovis ständigt ska leva upp till med en vilde till storebror... Han vill såå väl, såå mycket och menar oftast inget illa. Så även idag... Vagnen stod ivägen när vi skulle till Sofie & Robban så han puttade på den, utför vår stentrappa så den faller över... Lovis ligger i och ramlar ner i suffletten... Roger ser det men hinner inte, som om allt går i slowmotion.... Han bara springer och springer och jag kan bara tänka mig hur rädd han är!! Jag e på toa och hör hur han skriker på Ellioth och jag fattar på en gång... Jag spinger ut och hinner tänka och se massa inre bilder på vad jag kommer att få se i vagnen. Det et som om man blir förlamad av skräck... Roger fiskar upp vagnen och jag fiskar upp Lovis som börjar skrika på en gång! Åh va skönt, hon e välbehållen!!! Hon skriker en bra stund men sen e det samma vanliga glada unge igen!!! Vilken oerhörd tur och vilken änglavakt hon har!! Vist det e bara ett trappsteg men det e en stentrappa och det kunde gått hur illa som helst!!

Vi pratar naturligtvis med Ellioth och förklarar att det e livsfarligt!!!! Och min prins gråter och e jätte rädd han med och säger förlåt mamma, förlåt lillasyster!! Han förstod hur fel det blev!!


Nu ligger min lilla prinsessa i min famn och gosar och myser och pratar lite grann... Hon e så underbar och så go!! Ellioth ligger nyduschad och sover sött i sin säng och jag hoppas att han får sova gott och slipper massa mardrömmar! Tänk va rädd han måste vart och han förstod inte att det kunde bli såå fel, min älskade lille skrutt!!

I morgon e det en ny vecka och det e egentligen dax för vägning på viktväktarna men det e stängt... Vi ska träffas i alla fall och väga oss och peppa oss lite!! Det har vart en mycket bra vecka där jag gått halvmycket och har måånga bonuspionts kvar och min våg stog bra idag men det e lite som den vill... Jag har ju mitt mål att jag ska väga som jag gjorde när jag skrev in mig på mvc med Lovis, innan jag slutar amma!!! Jag vill och jag kan!!

Ska bädda ner mig i soffan med Lovis nu och mysa och titta på tv, min gubbe e ute och försöker diagnostisera problemet med audin.... hoppas inte han blir ute halva natten!! Känns som om jag vill ha honom nära, känns som om det blir mer mardrömmar här med... Vi kollade på den nya Beck igår och den var alldeles fruktansvärd!! Har sovit mycket illa och nu ser jag allt sim kunde hänt med Lovis...

Ja ja sov gott!! 

Kommentarer
Postat av: Carro

Ja de små får ju tyvärr stå ut med mycket.. Men det e nog bra kanske så blir de härdade :) tänk om ngn annans barn hade halvt om halvt legat på våra treåringar när de var såna små pluttar, då hade man ju fått världens hjärtsnörp.. Men nu e det ju nästan vardagsmat... Ses sen, å hörs väldigt strax för nu ska jag ringa dig ! Kram

2010-07-20 @ 08:58:34
URL: http://bjorkhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0