Grattis Jen 30 år!!

Har vart uppe hos Jen idag och betongat!! Jeanette och Emmy följde med upp och så hämtade vi rabarberblad hos Jens farmor på vägen... Vi börjar bli enna hejjare på rabarberblad nu... Det blev 4 st rabarberblad och Emmy fick gjort ett eget hjärta med stenar i =)






Här e 2 prima rabarberblad.... Ska bli jätte spännande att se hur de blir imorgon.... JOBBIGT ATT VÄNTA... men den som väntar på något gott....



En ovälkommen gäst på Jens fönster... ha ha den fick inte leva länge den.... Det hade börjat leta sig dit sånna här fina reaplan som bygger bon i nocken...  Inte så läng till =)


Sen gkömde hon av att Jen fyllde år... skyller allt på amningsminnet... =) PINSAMT, hon fyllde liksom 30!!! Fick sms:at Roger så han kom upp med Jens paket som stått och väntat i sovrummet i evigheter... Hade hittat en jätte mysig ljuslyckta på Village och ett illgrönt ljus =)  

Sen fikade vi på Jens altan... Ellioth behöver nog inte äta middag idag... Han mumsade i sig 2 kanelbullar, en muffins och 2 skivor sockerkaka... han fikar aldrig så mycket hemma så det e bra betyg för Jen =)



Här dukas det för fullt.. vänatn e lååååång på fikan...



Äntligen kanelbulle!!!!


Nu e vi hemma på vilopaus... Ellioth han inte lägga ner huvudet på kudden innan han sov... Lovis har inte tid för att sova hon tränar på pappas mage =)



Ska strax fixa middag till oss andra som inte åt en hel middag med fika... Sen ska vi på cirkus på Solkulla =) Ska bli jätte spännande... Det blir inträde med popcorn coh cirkusuppvisning... alla pengar går till ett barnhem i Ghana!!!

Blir mer kort och inlägg ikväll såklart!! Hej svejs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0