Bröllopsdag!

Äntligen sover hon, lillfia! Va hon har skrikit!! Varför vet jag inte men jag misstänker att det kan vara mjöken i den goda chokladpuddingen och all grädde till som satte käppar i hjulet!! Det ska ju vara värre för små bebismagar säger de som vet =) Hon vart inte helnöjd hos mamma och pappa heller, fast det vart som en bastu där så det kan var det med plus att hon inte va hemma...fast det blev ju inte bättre hemma...snarare tvärtom!

Det va trevligt som sjutton där ialla fall!! Ellioth och mormor och morfar lekte massor och de kördes med bilar och promenerades uppe i taket... Man får göra mycket hos mormor och morfar =) Känner mig som en kubik nu, stek med gräddsås och potatis...mums!! och efterrätten då... sen massa godis på det ;) Fint som snus!

Mormor och morfar blev jätte glada för den fina presenten vi köpte!! Tänkte att jag måste visa det, skrev ju inte innan vad det var ;) fast alla kanske inte e så present nyfikna som jag... jag älskar presenter... både att få såklart men att ge bort e kuligast!! Särskillt om man gillar det själv!!



Här öppnas det presenter =)




Så här fint vart det ;) Får ta en bild på hur det blev uppe med!! De har precis ett nyrenoverat sovrum som det kommer att passa perfekt i!!

KÄRLEK!! Det säger ju allt när man vart gift i 30 år!! De höll mamma och papa med om!!

Ha det gött, nu ska jag ta och krypa ner i min säng snart och passa på att sova medans trollen gör det!!


Kommentarer
Postat av: caroline

Åhh vad fina ! Har fundrat på såna också, fast har inte kunnat bestämma mig för vilket ord, å vart de skulle vara ngn stans..

Sönt att det gick över för lilla Lovis, å hoppas att hon sover ett tag nu..



Kram på er !

2010-05-16 @ 00:31:16
URL: http://bjorkhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0