Föräldragrupp =)

Japp idag gick startskottet för vår föräldragrupp på bvc. Jen och Carro vart härom och vi promenerade till bvc tillsammans. Lika fint väder idag om inte kvavare ute så våra små bebbar var inte helt överförtjusta... Väl framme och nytankning blev det bättre =) Det var roligt att traäffa de andra mammorna och bebbarna och se vilka det var! Jag hade ju turen att känna de flesta, det var bara två som var nya för mig. Ellioths BB-kompis (kommer inte ihåg vad han heter men mamman heter Sofie) var med och Carro med Amanda och EmilJen med Milo och Jeanette med Wilda. Det var presentation och lite information från Lisbeth (hon som har det) och lite mer snack =) Kan inte bli annat än ett rum fullt av nyblivna mammor...

Efteråt var tanken att Jen och Carro skulle luncha med oss här hemma men när vi hamnade utanför pizzan så var det ju inte svårt att glida in där =) Mums va gott och precis vad vi behövde... Jaja vi vart ute och gick i alla fall... Det blir mycket ut och gå med bebisar och barn så luft och lite så får man ju =) Sen fortsatte vi för att hämta storasyskon och fika hemma hos mig... Mysigt, det får vi deffentivt göra om!!!!

Eftermiddagen blev lite svaliare men när alla åkt hem så bestämde jag och Ellioth för att gå ner till affären för att köpa oss en glass och mysa bara vi!! Lovis i vagnen, tyst som en mus låg hon och bara mös, som om hon fattade att nu behövde Ellioth mamma lite för sig själv ;-) Vi hade i alla fall jätte mysigt! Gick och pratade om saker vi såg på vägen och om vilken glass vi skulle äta och givetvis o alla bilar, lastbilar och dyligt som kom på vägen... Ellioth MÖS!!! Så nu har mamman stillat sitt dåliga samvete för att inte riktigt hinna med storebror... Nu känns det bra!

Imorgon ska vi ut och gå en runda med Jeanette och Wilda på morgonen sen bär det av upp till Jen och Milo en vända medans Ellioth e på dagis!! Blir fullt ös!! Ha det gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0