Grattis Herman 2 år!

Idag ska vi på födelsedagskalas! Herman fyller 2 år!! GRATTIS gubben! Herman är våran Alvins lillebror (för er som inte vet så är Alvin är Rogers pojke sedan ett tidigare förhållande). Alvin bor hos oss varannan vecka. Fast för oss så är barnen våra lika mycket och har vart det hela tiden. Jag har funnits med sedan 9 år i år... puh det har bllivit några år..tänk va tiden går fort!!  
Vi var i alla fall istan idag och köpte födelsedagspresent till Herman och hittade en jätte rolig grej, nämligen ett lektält med bilar på! Kan det passa bättre än till kille på 2 bast som älskar bilar =) Vi hittade det på Cervera i Varberg... Finns massa kuliga saker synd bara att man inte hade en jätte tjock plånbok =) Här kommr en bild på det.



Sen fyndade vi vidare en present till konfirmationen som vi ska på imorgon! Fast vi myglar och går inte till kyrkan med vår lilla kicka, vi vill inte utsätta henne för med basselusker än nödvändigt. Hon har vart tillräckligt sjuk när man bara e snart fem veckor. När hon bara var två veckor blev hon jätte förskyld och jätte tät så hon fick andningssvårigheter med påföljd av ambulasfärd först till varbergs lassarett och sen vidare till Halmstad. Det var jätte jobbigt och jag har inte alls lust att det ska upprepas... Nåja åter till konfirmationen... vi åker direkt till kalaset i alla fall hos Rogers pappa och hans fru Lena, det är Lenas barnbarn Nellie som konfirmeras. Ska bli jätte trevligt och roligt att träffas, det blir alldeles för sällan!

När vi ränt runt i ett blåsigt Varberg började tarmen att skrika och vi funderade på hur vi skulle göra. Orkar man laga lunch...nepp det gjorde man inte så det fick bli en dagens på hamnkiosken. Mums va gott det va då! Ellioth va jätte duktig och åt upp hela sin portion med köttbullar och mos så han fick välja en godis efteråt! Nu sover sonen med pappan inne i sovrummet, man kan bli trött av att shoppa... Lovis blev mest hungrig se ett skrovmål när vi kom hem och sen i soffan medans mamma bloggar funkar kanon =) Det ska läras i tid =)

Ne nu törstas det på kaffe!! Ha en trevlig fredags kväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0